Gudjohnsen: Forventer en hård og tæt kamp

Angriber Andri Gudjohnsen glæder sig til aftenen kamp mod Randers FC, som han forventer bliver en hård og tæt en af slagsen.

Der venter De Kongeblå en spændende opgave, når Randers FC i aften venter i 3F Superligaens 18. spillerunde.

Lyngby Boldklub ligger forud for kampen nummer otte – ét point foran værterne fra Kronjylland. Som stillingen antyder, forventer Lyngby-topscorer Andri Gudjohnsen da også en tæt kamp mod Randers FC.

– Først og fremmest er det en kamp, som vi glæder os rigtig meget til. Vi synes, at vi kom spillemæssigt godt fra land i sidste weekend i Farum, så alle er opsatte på at komme ud og fortsætte i aften. Vi tror på, at vi kan tage alle tre point med hjem til Lyngby, siger Andri Gudjohnsen inden, at han fortsætter.

– Jeg forventer, at det bliver sådan en rigtig klassisk Lyngby – Randers-kamp, hvor der måske bliver spillet lidt hårdere end normalt, og at det handler om at være utroligt skarpe i felterne. Sidst vi mødte dem, var det ikke ligefrem en køn kamp, men vi fik sejren, og sådan en tager vi gerne igen i dag, siger Gudjohnsen med hentydning til efterårssæsonens 1-0-sejr efter Gytkjærs mål i det 86. minut.

Andri Gudjohnsen scorede i forårspremieren i Farum, og selv ser han naturligvis gerne, at han nu får gang i en målstime, så han kan udbygge sæsonens måltotal i 3F Superligaen til otte mål.

– Det var dejligt at komme fra start med en scoring – specielt imod Farum. Det var fantastisk at mærke fansenes begejstring ved scoringen, og jeg sugede det bare til mig i momentet. Jeg håber, at jeg kan gøre det samme i aften, så vi kan efter kampen kan juble over en sejr med fansene – det fortjener de, slutter han.

Andri Gudjohnsen præsenteres af Sjölin.

#SammenForLyngby

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products