Nord Space er ny profilpartner for Lucas Lissens

Lyngby Boldklub og den rådgivende ingeniørvirksomhed, Nord Space, indgår samarbejde omkring profilpartnerskabet på Lucas Lissens.

Der kom masser af nyt kongeblåt blod til truppen i vinterens transfervindue, og en af disse var den belgiske forsvarsspiller Lucas Lissens, som allerede i sidste weekend fik vist sig flot frem i forårspremieren.

Nu har nyerhvervelsen til truppen dog fået selskab af endnu et nyt kongeblå bekendtskab, da Nord Space, er ny profilpartner for belgieren.

Nord Space er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i rumindustrien og at sammensætte specialiserede teams til projekter.

Nu går Nord Space ind i Lyngby Boldklub, og her ser de trods virksomhedernes umiddelbare forskelle, flere store ligheder.

– Hos Nord Space lever vi af at sammensætte de rigtige teams til at kunne takle de udfordringer der findes indenfor rumindustrien, men det er også vigtigt for os at skabe stærke fællesskaber her på jorden. Hvor vi i Nord Space skaber stærke teams til rumforskning, gør Lyngby Boldklub det samme både på og udenfor banen. Fodbold er en sport, hvor samarbejde, kommunikation og strategi er utrolig vigtigt, og det er elementer, der også er vigtige i vores virke, siger partner i Nord Space, Christian Baden Andersen inden, at han fortsætter.

– Vi ved, at Lyngby Boldklub er fantastiske til at skabe atmosfære både på deres stadion og i deres netværk. Så vi ser meget frem til at blive en del af det og møde en masse andre partnere, lokale erhvervsfolk og ledere i nærmiljøet. Vi glæder os meget over at være blevet profilpartnere for Lucas Lissens, slutter han.

Du kan læse meget mere om Nord Space her. 

Foto: Fodboldbilleder.dk

#SammenForLyngby

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products