Lyngby Boldklub søger praktikant til efteråret 2024

Lyngby Boldklub søger praktikant for efteråret 2024 til på fuld tid at indgå i den kommercielle afdeling hos en af landets ældste fodboldklubber.
I Lyngby Boldklub søger vi en praktikant, der brænder for sport- & eventbranchen.  Har du gå-på-mod og besidder en smittende arbejdsiver, så er det måske dig, som vi søger.

Dine opgaver
Som praktikant hos Lyngby Boldklub får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af forskellige opgaver, som primært har til formål at få hjulene i fodboldklubben til at dreje rundt. Du vil komme til at dække både førstehold og ungdomshold, samt events andre og kommercielle aspekter af virksomheden.
Du vil blive en del af et skarpt team, der laver alt arbejdet udenfor banen i Lyngby Boldklub.
Det kan f.eks. være udvikling og afvikling af events og kampe, content til vores sociale medier og andre forefaldene opgaver.
Arbejdstiderne i hverdagene vil primært ligge mellem 9-17 samt kampdage, som primært er i weekenden. Da stillingen er ulønnet, skal du være SU berettiget.

Din profil
Du studerer på en uddannelse, der har stort fokus på events, kommunikation eller sport. Du arbejder selvstændigt, men er samtidig interesseret i at indgå i samarbejde med et team, der sætter stor pris på kreative indspark og nye idéer.

Hvem er vi?
Lyngby Boldklub er en professionel fodboldvirksomhed med store ambitioner. Vi har aktuelt et rekordhøjt tilskuersnit på over 6.700 tilskuere. Vi har 60.000 følgere på sociale medier med over 34 mio. visninger om året, samt Instagram-, TikTok- og Twitterprofiler som konstant vokser i størrelse.

Kontakt og ansøgning.
Du søger praktikstillingen ved at sende en ansøgning til Nicklas Buch Hansen på neh@lyngby-boldklub.dk med dit CV og ansøgning vedhæftet.
Ansøgningsfrist er 1. maj 2024.
Der vil blive afholdt samtaler løbende.
Skulle du have spørgsmål, kan du henvende dig til ovenstående kontaktperson på mail.

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products