Lyngby Boldklub bliver en del af DIF’s nye sociale og ungeindsats Startblokken

’Startblokken’ er DIF’s nye sociale og ungeindsats, og den går Lyngby Boldklub i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune nu ind i.

Omkring 40.000 unge mellem 18-29 år står nationalt uden for arbejds- og uddannelsesfællesskabet.

Det er alt for mange, og i Lyngby Boldklub mener vi, at alle fortjener at være en del af et fællesskab, have noget at stå op til om morgenen og have en retning i hverdagen.

I samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune går vi nu derfor ind i DIF’s nye sociale og ungeindsats, Startblokken, der har til hensigt at placere unge i lokale idrætsfællesskaber og langsomt give dem positiv arbejdserfaring, der ultimativt kan hjælpe dem i arbejde og/eller i uddannelse.

Du kan læse meget mere om Startblokken her.

Jobopslag – Bliv brobygger i Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub søger derfor i samarbejde med Lyngby-Taarbæk kommune en samskabelsesorienteret brobygger, hvis arbejdsopgaver ligger i tæt relation til de unge. Dette gælder lige fra de indledende møder med de unge, løbende samtaler samt trænings- og undervisningsforløb, som den unge både skal igennem alene og i grupper. Man vil ligeledes indgå i tæt dialog og samarbejde med relevante medarbejdere fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

Du får base i Lyngby Boldklub, hvor du får en attraktiv fast stilling i en Superliga-klub, der engagerer sig lokalt og socialt med Startblokken og andre projekter.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Den håndholdte indsats med de unge, herunder relationsdannelse og tilrettelæggelse af indsatsen for den enkelte unge sammen med sagsbehandleren.
 • Det løbende samarbejde med jobcenteret i Lyngby-Taarbæk Kommune omkring indsatsen og de unges progressionsmål.
 • Samarbejde med alle ansatte i Lyngby Boldklub ift. at skabe de bedste rammer for de unge og de rigtige øvebaner ift. interne praktikker og prøveforløb. Herunder at være til stede på kampdage samt øvrige klubrelaterede aktiviteter, der bidrager til en helhedsorienteret indsats og samspil med Lyngby Boldklubs øvrige CSR-aktiviteter.
 • Samarbejde med Lyngby Boldklubs erhvervsnetværk ift. at udbrede kendskabet til ungegruppen i Startblokken og identificere jobmuligheder til de unge i netværket.
 • Samarbejde med DIF’s nationale sekretariat og de andre klynger, hvor Startblokken igangsættes med henblik på løbende læringsopsamling på tværs, lokal opkvalificering, evaluering og monitorering.

Om dig

For os er det vigtigt, at du har erfaring på følgende områder:

 • Erfaring med at arbejde empowerment-orienteret med unge.
 • Kendskab til den professionelle idræt, foreninger og civilsamfundet.
 • Erfaring med at arbejde projektbaseret og med mange aktører i spil på tværs af sektorer.
 • Dygtig til at afholde præsentationer og arbejde med en bred vifte af interessenter.
 • Du er som person opsøgende, omstillingsparat, initiativrig og løsningsorienteret.  Du trives med ansvar og selvstændigt arbejde og sætter en ære i, at vi spiller hinanden gode i teamet.
 • Du trives med skiftende arbejdstider, forskellige arbejdslokationer, spidsbelastningsperioder og mange bolde i luften.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor der er mulighed for at gøre en forskel i en gruppe unge menneskers liv. Du får rig mulighed for at påvirke tiltaget og dit eget arbejde, men også mulighed for at opleve at gøre en forskel på et område, der har stor betydning for alle parter omkring Startblokken. Desuden bliver du en del af et nationalt netværk af brobyggere på sigt, hvor der er rig mulighed for at dele erfaringer, præge udviklingen af indsatsen og sikre, at Startblokken bliver et attraktivt tilbud til unge uden for uddannelses- og jobmarkedet.

Praktisk info
Stillingen er tidsbegrænset til 1. december 2025 med mulighed for forlængelse. Stillingen er uden højeste arbejdstid med en løn, der modsvarer kravene til jobbets indhold. Du vil referere til Kristian Maimann i Lyngby Boldklub og DIF’s nationale sekretariat. Tiltrædelse 1. april.

Næste skridt? 
Er du interesseret? Så send en ansøgning og dit CV her. Der er ansøgningsfrist d. 15. februar 2024. Samtaler afholdes d. 26. februar 2024.

Ved spørgsmål kan du kontakte:

Danmarks Idrætsforbund
Maren Tredoux, udviklingskonsulent
Tlf.: 28 68 07 19

Lyngby Boldklub
Nicklas Buch Hansen, eventchef og projektleder
Tlf.: 28 83 79 39

Lyngby-Taarbæk Kommune
Christian Grønborg Helms, faglig konsulent
Tlf.: 20 41 90 06

OM STARTBLOKKEN

Det overordnede formål med ”Startblokken: Idræt Skaber Livsbaner” er at få unge i alderen 18-29 år, som ikke er i uddannelse eller beskæftigelse, ind på en livsbane, hvor de trives, får en uddannelse eller et job og bliver en integreret del af det danske samfund.

Dette formål indfries ved at skabe en ny civilsamfundsløsning, der anvender idrætten med dens nationale infrastruktur af lokale foreninger og professionelle idrætsklubber til at styrke de unges trivsel, livsmestring, motivation, kompetencer og muligheder.

Under styring af Danmarks Idrætsforbund (DIF) vil idrætsforeningerne og idrætsklubberne i samarbejdet med deres erhvervsnetværk og landets kommuner med andre ord blive øvebaner for de unge, der skal finde en vej i livet.

Læs mere på Startblokken.dk.

FONDSSTØTTE

Startblokken er i øjeblikket støttet med 44,5 millioner kroner.

 • Grundfos Fonden – 25 millioner kroner.
 • Bikubenfonden via Sportucation – 10 millioner kroner.
 • Det Obelske Familiefond – 6 millioner kroner.
 • Spar Nord Fonden – 4,4 millioner kroner.

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products