Baptiste Rolland udlejes til FA 2000

Lyngby Boldklubs franske midterforsvarer veksler et lejeophold i Vendsyssel FF til et i FA 2000. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.

Franske Baptiste Rolland kom til Lyngby Boldklub i starten af 2023, men sidenhen har vejen til førsteholdsfodbold desværre været for lang.

I sommer blev Baptiste derfor udlejet til NordicBet Liga-klubben Vendsyssel FF, men heller ikke her er det blevet til den ønskede spilletid. I jagten på netop det, udlejes franskmanden derfor nu til FA 2000 i 2. division.

Fodboldchef Nicas Kjeldsen håber, at det her kan blive til spilletid, så Baptiste Rolland kan udfolde det potentiale, som klubben fortsat mener, at han har.

– Vi havde naturligvis håbet, at Baptiste havde fået mere spilletid under sit ophold i Vendsyssel FF, og vi er skuffede over, at det ikke blev sådan. Når det er sagt, så er vi glade for, at Vendsyssel har været løsningsorienterede, og at vi nu sammen har fundet den her løsning for Baptiste. Vi glæder os til at få Baptiste i kamp i FA 2000, og vi ser frem til at følge hans udvikling, siger Kjeldsen.

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products