Gylfi Sigurdsson genoptræner i Spanien

Gylfi Sigurdsson er endnu ikke mødt op på Lundtoftevej, men det er der en grund til. Han genoptræner nemlig under de bedst mulige forhold i Spanien.

I slutningen af efteråret rendte Gylfi Sigurdsson ind i en overbelastningsskade efter hans lange pause væk fra fodbolden, og den skade er han fortsat på vej tilbage fra.

Genoptræningen er dog ikke foregået på Lundtoftevej.

Kort før vinterpausen rejste Gylfi hjem til Island for at modtage behandling, og snart rejser han så til Spanien, hvor han får de optimale forhold og den bedste behandling af specialister, så han kan være klar til foråret for Lyngby Boldklub.

Fodboldchef i Lyngby Boldklub, Nicas Kjeldsen, glæder sig over, at Gylfis ihærdighed ift. at vende tilbage i topform og over, at han kan få de bedste mulige betingelser for at være klar til det spændende forår.

– Der er ingen tvivl om, at vi selvfølgelig allerhelst ville have en fuldstændig fit Gylfi med i træningen allerede nu, men vi vidste også godt, at der var risiko for de her følgeskader, når han ikke havde spillet fodbold længe. Forholdene i Danmark er ikke ideelle for Gylfis genoptræning i øjeblikket, hvorfor det er fantastisk, at han er så opsat på at komme skarp tilbage, at han gør en ekstra stor indsats hos specialister i Spanien. Både vi og Gylfi håber på, at han støder til truppen, når vi tager på træningslejr d. 2. februar, fortæller Nicas Kjeldsen.

Gylfi Sigurdsson præsenteres af Volkswagen Gladsaxe.

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products