Tak for et brag af et nytårstaffel

Onsdag aften var alle partnere i Lyngby Boldklub inviteret til det traditionsrige nytårstaffel, der blev afholdt hos Classic Car House.

Igen i år var alle partnere i Lyngby Boldklub inviteret til nytårstaffel, der i år blev afholdt i det nye bilmuseum i de historiske omgivelser hos Classic Car House.

Det blev endnu en hyggelig aften i det bedste kongeblå selskab, hvor direktør Andreas Byder holdte sin nytårstale, hvor der blev givet masser af indsigt i, hvordan det går i Lyngby Boldklub.

Derudover var der sørget for underholdning i form af stand up komiker, Phillip Devantier, som kom og holdt et foredrag med en humoristisk vinkel om at have livets beslutninger i egne hænder.

Det blev til en lille håndfuld hyggelige timer i de flotte omgivelser, hvor der både blev hygget og netværket på tværs af netværket.

Se billeder fra gårsdagens arrangement her.

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products