Finnsson og Gudjohnsen er med det islandske landshold

Kolbeinn Finnsson og Andri Gudjohnsen er pt. med det islandske landshold, der pusser formen af i USA med kampe mod Honduras og Guatemala.

Træningen i Lyngby Boldklub er godt i gang, men der mangler fortsat et par velkendte ansigter på træningsbanen.

Kolbeinn Finnsson og Andri Gudjohnsen er således fraværende, da de er blevet udtaget til det islandske landshold, der pt. er på træningsophold i Florida, hvor der venter et par træningskampe.

Island byder således Guatemala og Honduras op til dans henholdsvis d. 14. og 17. januar.

Herefter returnerer de to islandske landsholdsspillere og indgår hurtigst muligt igen i den kongeblå træning.

Foto: Haukur Gunnarsson

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products