Finalesejr til U19 i stor skandinavisk turnering

I går aftes spillede U19 finale til Scandinavian Academy Tournament, hvor vores venner fra Silkeborg ventede. Lyngby-holdet leverede endnu en overbevisende præstation og slog Silkeborg komfortabelt med cifrene 4-1.

Mandag aften skulle prikken over i’et sættes af U19, da fjerde og sidste kamp ventede i Marbella. I weekenden vandt Akademi-holdet deres tredje kamp ud af tre mulige med en 2-1 sejr over IFK Göteborg, hvilket sikrede dem førstepladsen i puljen og dermed en finaleplads.

Lyngby åbnede finalen stærkt mod jyderne og viste gode offensive takter fra start. Allerede tidligt i kampen satte Lyngby første scoring ind. Emile Chambo lykkedes med et gennembrud i Lyngbys højre side og sendte et fremragende indlæg til bagerste stolpe, hvor Michael Opoku sikkert headede bolden på tværs af målet i det lange hjørne og passerede en chanceløs Silkeborg-keeper.

Scoringen gav kun Lyngby yderligere momentum og ganske kort efter lykkedes et gennembrud i modsatte side, som resulterede i straffespark, efter en Lyngby-spiller blev nedlagt i feltet. Michael Opoku scorede igen og bragte Lyngby foran med to.

Silkeborg lykkedes med at reducere efter hjørnespark og lagde også lidt pres på Lyngby-feltet i en periode af 1. halvleg. Men igen slog Lyngby til i den anden ende, og da en ripost landede for fødderne af William Steindorsson i feltet, kunne han sikkert eksekvere og give holdet en 3-1 føring til pausen.

I 2. halvleg fik Lyngby definitivt lukket kampen, da Michael Opoku sikrede sig sit hattrick. Efter en tackling foran Silkeborg-feltet opsnappede Michael bolden, drev med et par træk på tværs af banen og lagde derfra en fornem afslutning i mål.

Ved slutfløjt kunne Lyngby-spillere og stab fortjent bryde ud i jubel og fejre fire sejre på stribe på en uge og en flot førsteplads i turneringen. En virkelig stærk bedrift af U19-holdet, som har leveret fodbold et på rigtig højt niveau undervejs.

Tirsdag venter hjemrejsen for holdet, inden de skal i aktion for sidste gang inden juleferien, når FC Nordsjælland venter på udebane på søndag kl. 13:00 i Farum.

Kæmpe tillykke til vores dygtige U19 hold og held lykke med årets sidste ligakamp!

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products