Andri Gudjohnsen på tavlen for Island

Der var masser af kongeblå spilletid på diverse landshold i går, og Andri Gudjohnsen markerede sig blandt andet med en scoring for det islandske A-landshold. 

Der var kongeblåt islæt på både det danske U21- og U20-landshold samt det islandske A-landshold, der alle spillede i går aftes.

Herunder kan du få overblikket over, hvordan det gik Lyngby-drengene.

Tochi med flot halvleg mod Marokko 

Danmarks U21-landshold spillede torsdag træningskamp mod Marokkos OL-landshold, og det gjorde de rød/hvide drenge med stor succes, da kampen blev vundet med de sikre cifre 3-0.

Kampen var også en opvarmningskamp for danskerne, der på mandag spiller en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Wales, hvorfor der var spilletid til hele truppen.

Tochi Chukwuani startede på bænken, men blev sammen med den resterende del af bænken skiftet ind til anden halvleg, og her gjorde Tochi en god figur. Han var således på banen, da AGF’s Tobias Bech et lille kvarter igen cementerede sejren med sin 3-0-scoring.

Dani og Mortensen fra start

Det danske U20-landshold spillede torsdag på Jysk Park i Silkeborg, hvor Sverige ventede i den første af to landskampe i denne uge.

Her havde U20-landstræner, Jan Michaelsen, fundet plads til Casper ‘Dani’ Winther og Gustav Mortensen i startopstillingen, imens Sanders Ngabo og Lauge Sandgrav startede på bænken.

Danmark startede kampen godt, og Oliver Ross bragte da også de rød/hvide i front med 1-0. Den stilling holdt indtil 10 minutter før tid, hvor Sverige fik udlignet til slutresultatet, 1-1.

‘Dani’ spillede fuld tid, imens Gustav Mortensen fik 81 minutter på banen. Sanders Ngabo kom ind med en halv time tilbage af opgøret, imens Lauge Sandgrav tilbragte kampen på bænken.

U20-drengene spiller allerede igen på søndag.

Gudjohnsen-kasse og Finnsson-startplads

Island havde kniven for struben forud for denne landsholdstermin, hvis de skulle kvalificere sig til EM-slutrunden i 2024.

Kravet var sejre over både Slovakiet og Portugal, hvoraf de i går stod overfor førstnævnte.

Landstræner Åge Hareide havde til kampen valgt at starte med Kolbeinn Finnsson på venstreback, imens Andri Gudjohnsen startede på bænken.

Kolbeinn Finnsson og co. fik en fantastisk start, da de allerede efter 17 minutter bragte sig i front med 0-1. Herfra tog Slovakiet dog over, og efter 55 minutter stod den 4-1 til hjemmeholdet.

Med 20 minutter igen kom Andri Gudjohnsen på banen, og han skulle blot bruge ét minut på at komme på tavlen, da han gjorde det til 4-2. Det blev dog ikke til flere mål, hvorfor håbet om et islandsk EM blev slukket trods et kongeblåt mål.

Kolbeinn Finnsson spillede hele kampen. Næste opgave for Island er søndag, hvor de hjemme tager imod Portugal.

#SammenForLyngby

Foto: Haukur Gunnarsson

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products