Jensen: Sund respekt for Vejle

I morgen venter der en svær udekamp mod Vejle BK, som holdet ifølge Magnus Jensen har en sund respekt for.

Der er tre vigtige point på højkant, når De Kongeblå i morgen brager sammen med Vejle BK i Nørreskoven.

Seneste møde mellem de to var en hektisk affære på Lyngby Stadion, hvor begge hold dog blot fik scoret en enkelt gang hver.

Magnus Jensen husker kampen som værende ganske jævnbyrdig, hvorfor De Kongeblå også går til morgendagens kamp med sund respekt for modstanderen.

– Vejle er et fysisk hold, der gerne vil gå til den, men de er også et hold, der godt kan spille bold, når de vil det. Jeg husker vores seneste indbyrdes kamp som værende tæt, hvor de også havde deres chancer, så der er ingen tvivl om, at vi går ind til kampen med sund respekt for dem, men også en tro på os selv og på, at vi kan tage alle tre point, siger Magnus Jensen.

Vejle kommer til kampen under nedrykningsstregen, men med fem point i de seneste fem kampe, hvoraf samtlige fem er kommet hjemme på eget græs.

Jensen har respekt for udebanen, hvorfor han glæder sig ekstra meget over, at der forventes flot opbakning i Nørreskoven fra de kongeblå fans.

– Jeg bliver ved med at blive overrasket over vores fans. Det er sgu ligemeget om det er høj solskin i Brøndby eller pisse koldt i Vejle, så er de der bare. Jeg glæder mig til at se dem i Vejle, og vi vil gå ud og spille for dem og logoet på brystet, slutter Jensen.

Magnus Jensen præsenteres af Wonderfuel.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products