TV: Vi glæder os til kvartfinalerne

Målmandstræner Thomas Villadsen glædede sig over aftenens pokalavancement, selvom han ikke var blev for at indrømme, at selve kampen blev en mere jævn affære end håbet for De Kongeblå.

Det lignede længe end sejr på noget nær cruisecontrol for Lyngby Boldklub, da de i anden halvleg var foran med 1-2 og holdt FC Helsingør fra fadet.

Alligevel fik hjemmeholdet dog udlignet i kampens døende minutter, og så måtte der både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence til før, at De Kongeblå kunne booke pladsen i kvartfinalen.

Efter kampen indrømmede målmandstræner Thomas Villadsen da også, at kampen var blevet en tættere affære end håbet, men betonede samtidig også glæden over, at holdet nu står i en kvartfinale for første gang i 10 år.

Herunder kan du høre TV’s reaktion på kampen, avancementet og ikke mindst den spændende straffesparkskonkurrence, hvor hans målmand Mads Kikkenborg fik en hovedrolle.

Thomas Villadsen præsenteres af Beierholm.