Jensen: Lyngby-udtrykket må aldrig mangle

Magnus Jensen glæder sig til aftenens kamp i Herning, hvor han sammen med resten af holdet for alt i verden vil have point med hjem til Kongens Lyngby.

Med nul point efter de to seneste kampe, er det et sultent Lyngby-mandskab, der i dag drager mod Herning, hvor der venter en svær udekamp mod FC Midtjylland.

Selvom holdet naturligvis ikke er tilfreds med pointhøsten i de seneste kampe, er det dog ikke noget, der ændrer på troen omkring, at man kan få et godt resultat med hjem fra MCH Arena.

– Man kan sagtens vælge at sidde og blive trist over de seneste to kampe, men vi vælger altså at zoome lidt ud og fokusere på, at vi har fået en sæsonstart, der er noget udover det sædvanlige her i klubben. Sådan en start kommer ikke af sig selv, siger Magnus Jensen inden, at han uddyber.

– Vi har arbejdet benhårdt for hinanden på banen, og sammen med vores fans har vi virkelig lykkedes med at være en utrolig stærk enhed, som har været ubehagelig at spille imod. Det udtryk skal vi altid have, og det er et absolut minimum for, hvordan et Lyngby-hold skal gå på banen. Så jeg har store forventninger til både mig selv og mine holdkammerater i kampen i aften. Vi tror på os selv og på, at vi kan skabe et godt resultat.

Speciel sidste kamp mod midtjyderne

Senest De Kongeblå mødte FC Midtjylland blev det til en flot 4-1-sejr hjemme på Lyngby Stadion. Midtjyderne var dog en mand i undertal i det meste af kampen, og Magnus Jensen forventer da heller ikke noget nær samme kampbillede i aftenens opgør.

– Jeg spillede ikke selv i den kamp, men jeg så selvfølgelig med, og det blev en fantastisk, men også mærkelig kamp, hvor man hele vejen igennem følte, at vi havde det under kontrol. Jeg forventer selvfølgelig, at det bliver noget andet i aften, hvor vi må forvente, at de er langt bedre med, og at der også kommer perioder, hvor vi skal være skarpe i eget felt, slutter Magnus Jensen.

Der er kampstart i aften kl. 19:00.

Magnus Jensen præsenteres af Wonderfuel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products