Anføreren: Vi skal tilbage til at arbejde som et hold

Marcel Rømer ser frem til morgendagens kamp mod FC Midtjylland, hvor De Kongeblå ifølge anføreren skal ud at dø med støvlerne på for hinanden.

Det er nok de færreste, der vil klage over det De Kongeblå har præsteret i grundspillets første halvdel, hvor det pt. er blevet til en flot 7.  plads.

Ikke desto mindre står Marcel Rømer og co. pt. med to nederlag på stribe, og det er noget, der ifølge anføreren gerne skal laves om på fredag aften i Herning.

– Vi har selvfølgelig være ærgerlige over, at vi ikke fik skabt den kamp mod AGF, som vi gerne ville. Der var både gode og dårlige ting at tage med videre, men for os handler det om, at vi nu skal strikke en hel god kamp sammen igen. Vi skal ikke så lang tid tilbage for at finde sådan en kamp for os, så det tror vi selvfølgelig på, at vi også kan gøre i Herning, så vi kan få et godt resultat med hjem, siger Marcel Rømer, som vil se holdet reagerer med benhårdt arbejde fredag aften.

– Vi er bedst, når vi virkelig arbejder som et hold, og når vi løber de meter, der skal til inde på banen – både defensivt og offensivt. Det er ret tydeligt, at vi er et godt hold, når vi gør det, og et knapt så godt hold lige så snart, der bliver slækket en lille smule på det. Så vi skal være klar i morgen, og det forventer jeg i den grad også, at vi er.

For anføreren er kampen lidt ekstra speciel, da han står overfor sin lillebror i form af André Rømer, der repræsenterer ’Ulvene’ fra FC Midtjylland.

Står det til Marcel Rømer står han med håneretten efter opgøret.

– Vi har efterhånden mødt hinanden nogle gange, men det er selvfølgelig altid specielt. Man lægger ikke så meget mærke til det, når kampen er i gang, men det er klart, at altid er sjovt op til og efter kampen, hvor jeg forhåbentlig står med håneretten, slutter Rømer med et smil.

Der er kampstart i morgen kl. 19:00.

Marcel Rømer præsenteres af Rudolf Freelance & Consulting.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products