Chukwuani: Vi kommer med stor selvtillid

Tochi Chukwuani ser frem mod dagens svære opgave i Silkeborg, som De Kongeblå dog besøger med stor selvtillid og momentum.  

Det er 3F Superligaens øjeblikkeligt bedste hjemmehold, der venter i aften, når De Kongeblå drager til Jysk Park for at møde Silkeborg IF.

Lyngby Boldklubs midtbaneprofil, Tochi Chukwuani, forventer da også en svær kamp, omend han fortæller, at De Kongeblå naturligvis går ind til opgøret for at få alle tre point.

– Det bliver en svær kamp, men omvendt føler jeg også, at vi går ind til kampen med stor selvtillid og momentum. Defensiven står rigtig godt i øjeblikket, og jeg synes også, at vi er begyndt at klikke i offensiven. Vi føler, at vi kan slå alle hold i rækken, når vi rammer dagen, så vi tror selvfølgelig på os selv i dag, siger Tochi, som dog har respekt for Silkeborg IF og deres stærke hjemmebane.

– Silkeborg gør det rigtig godt, og de har selvfølgelig også en fordel i deres stærke hjemmebane. De er mere vant til kunstgræsbanen end os, og det er ikke tilfældigt, at de fleste hold har problemer med dem på deres hjemmebane. Når det er sagt, så er en fodboldbane en fodboldbane, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få alle tre point med hjem, slutter han.

Tochi Chukwuani præsenteres af Magasin.

Et enkelt point med hjem fra Sønderjylland

Finnsson: Vi skal være skarpe

Truppen til kampen mod Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products