Lyngby Boldklub videre efter forlænget spilletid

Lyngby Boldklub fik så langt fra en nem aften i Køge, men avancement blev det dog til, da De Kongeblå vandt med 2-4 efter forlænget spilletid.

Der var ægte pokalstemning på programmet tirsdag aften i Køge, hvor Lyngby Boldklub skulle forsøge at kvalificere sig til 1/8-finalen. I vejen stod HB Køge, og de bed flot fra sig på Capelli Sport Stadion.

Allerede i kampens anledning, fornemmede man, at det var et hjemmehold med stor tro på, at de kunne skabe overraskelsen mod forhåndsfavoritterne fra Kongens Lyngby.

Overrasket var Jannich Storch også ved at blive efter få minutter af kampen, da en tilbagelægning fra Pascal Gregor fra tæt hold var tæt på at suse ind over egen streg. Storch reagerede dog flot og hev en stor redning frem på stregen.

Lyngby Boldklub kom herefter mest på bolden, men det forblev ved lige ved og næsten muligheder, hvor HB Køges målmand ikke for alvor blev testet.

I stedet begyndte ’Svanerne’ at slå fra sig, og Jannich Storch måtte finde et par gode redninger frem. Først på et frispark mod det korte hjørne, og efterfølgende på et hovedstød fra tæt hold.

Efter 22 minutter fik HB Køge dog bragt sig i front, da Lyngby Boldklub smed en bold centralt på banen og blev ramt af en omstilling. Janus Seehusen blev sendt i dybden, og så kunne han passere Jannich Storch inde i buret.

Føringsmålet vækkede Lyngby Boldklub, der i minutterne efter virkede til at skrue op for tempoet.

Minuttet efter målet kom Rezan Corlu i en god position i højresiden, hvorfra han trak ind i banen og sendte bud efter det lange hjørne. En HB Køge-spiller stak dog modigt hovedet foran afslutning og fik rettet bolden af til hjørnespark.

To minutter senere fik både Rezan Corlu og Andri Gudjohnsen gode tilbud efter indlæg af Kolbeinn Finnsson, men førstnævntes hovedstød blev tættere på en perfekt aflevering til islændingen, hvis afslutning dog havnede i nettaget.

Lyngby Boldklub sad fint på spillet i denne fase af kampen, men det kneb med at skabe de helt store chancer.

I stedet kom HB Køge frem til en kæmpe chance, da hjemmeholdets Christian Tue pludselig var alene igennem med Jannich Storch i højresiden. Storch kom dog flot ud og gjorde vinklen lille, hvorfor Tue sparkede forbi.

Det blev dog ikke til flere mål i første halvleg, hvorfor hjemmeholdet kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Lyngby Boldbold kom langt bedre ud til anden halvleg, og Kolbeinn Finsson lagde for land med et fint frispark, der dog sneg sig over mål.

Herfra gik det hurtigt for De Kongeblå.

Tre minutter inde i anden halvleg fandt Rezan Corlu på fornem vis Andri Gudjohnsen i dybden, og den islandske angriber fortsatte sin brandvarme form, da han scorede for fjerde kamp i streg.

Udligningen satte gang i en godt Lyngby-pres. Først forsøgte Tochi Chukwuani sig fra kanten af feltet, men afslutningen strøg dog akkurat forbi nærmest stolpe.

Efter 55 minutter satte De Kongeblå til gengæld gang i en vaskeægte mønsterangreb, hvor Sævar Magnusson i sidste ende flotte kunne finde Rezan Corlu i dybden.

Corlu tog ét træk og hamrede derefter bolden højt op i målet til en 1-2-føring.

Kampen faldt herefter en anelse i tempo, men det var i anden halvleg et meget kontrolleret Lyngby-mandskab, der nu mere og mere lignede et hold, der var ved at cruise sig i 1/8-finalerne.

Efter 64 minutter kom Frederik Gytkjær på banen, og få minutter efter var han lige ved at slippe igennem til en friløber. Nemanja Cavnic fik dog holdt tilstrækkeligt fast i Gytkjær til, at han ikke kunne få afsluttet og til, at dommeren ikke fandt det nødvendigt at fløjte for straffespark.

68 minutter henne i kampen tog Jubril Adedeji chancen fra distancen, men Jannich Storch var vågen inde på stregen og tog sig i fin stil af forsøget.

Minuttet efter fik HB Køge tilkendt et frispark på kanten af Lyngby-feltet, men selvom bolden knækkede mod Storchs mål, så gjorde den det ikke tilstrækkeligt til, at den blev et problem for Storch inde i målet.

Efter 77 minutter kunne Lyngby Boldklub mere eller mindre have afgjort kampen, da Willy Kumado flot fandt Frederik Gytkjær i dybden. Gytkjærs afslutning prellede dog af på overliggeren i denne omgang.

I stedet for en afgørelse på kampen, begyndte kampen at balancere på en knivsæg og HB Køge bed fint fra sig i slutfasen. Med 10 minutter igen slog de et hjørnespark i feltet, hvor Christian Tue kom først på bolden. Hans hovedstød dumpede dog forbi kassen.

Efter 85 minutter kom HB Køge frem til en ganske fin chance, da de spillede sig igennem i vores venstre side. Jannich Storch tog dog igen fint fra.

Hjemmeholdet dikterede i det hele taget mere og mere, men efter 86 minutter havde De Kongeblå to gode muligheder efter en omstilling. Først forsøgte Willy Kumado sig med en flugter, der dog blev blokeret. Efterfølgende kom Willy Kumado frem til et godt indlæg, hvor Andri Gudjohnsen og Frederik Gytkjær nærmest kom til at stå lidt i vejen for hinanden.

Efter 88 minutter så det ud til, at Lyngby Boldklub kunne drage mod Lundtoftevej med avancement i bussen, men hjemmeholdets Marcus Gudmann ville det anderledes, da han flot flugtede en bold i kassen til 2-2.

Kort efter fløjtede dommeren kampen af, hvorfor opgøret skulle ud i forlænget spilletid.

Spænding og pokaldrama manglede der ikke på Capelli Sport Stadion, men Lyngby Boldklub gjorde sit for hurtigt at punktere den i den forlængede spilletid. Efter 93 minutter lagde ’Dani’ en fantastisk bold i dybden til Andri Gudjohnsen, og islændingen satte stensikkert bolden i kassen til 2-3.

Få minutter senere havde HB Køge bud efter endnu en spektakulær udligning, da de forsøgte at overliste Storch langt ude fra. Jannich Storch var dog vågen og fik vippet bolden over mål.

Kort efter forsøgte hjemmeholdets Ifenna Dorgu sig med en flot helflugter i feltet, men forsøget gik heldigvis et godt stykke over Jannich Storchs mål.

Efter den første halvdel af den forlængede spilletid førte Lyngby Boldklub derfor med 2-3.

Få minutter inde i den forlængede spilletid, burde Lyngby Boldklub have lukket og slukket kampen, da HB Køge smed bolden væk nede i eget felt ved et målspark. Frederik Gytkjær brændte dog fra tæt hold på målmanden og måtte nøjes med et hjørnespark.

Målet kom dog på det efterfølgende hjørnespark, hvorfor Lyngby Boldklub kunne ånde lettet op. Hjørnesparket blev slået til bagerste stang, hvor Magnus Jensen headede bolden på tværs til Pascal Gregor, der pandede bolden over stregen til en forløsende 2-4-scoring, hvorefter spillerne kunne juble ned mod de medrejsende kongeblå fans.

Målet til 2-4 tog pusten fra hjemmeholdet, der ikke formåede at svare igen på Gregors scoring.

Trods en bøvlet aften i Køge kunne Lyngby Boldklub derfor smide deres navn i bowlen, når der trækkes lod til 1/8-finalerne i Oddset Pokalen.

HB Køge – Lyngby Boldklub

26.09.23 Kl. 18:00 på Capelli Sport Stadion

Oddset Pokalen, 3. runde.

2-4 eft. forlænget spilletid (1-0)

1-0, Janus Seehusen (22 min)

1-1, Andri Gudjohnsen (48 min)

1-2, Rezan Corlu (55 min)

2-2, Marcus Gudmann (88 min)

2-3, Andri Gudjohnsen (93 min)

2-4, Pascal Gregor (110 min)

Lyngby Boldklub: Jannich Storch, Tobias Storm (74. Willy Kumado), Brian Hamalainen, Marc Muniesa (64. Magnus Jensen), Pascal Gregor, Kolbeinn Finnsson (84. Gustav Mortensen), Tochi Chukwuani, Sævar Magnusson (64. Frederik Gytkjær), Casper ‘Dani’ Winther (100. Sanders Ngabo), Rezan Corlu (84. Lauge Sandgrav), Andri Gudjohnsen.

Foto: Fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products