Kom til oktoberfest på Lyngby Stadion

I morgen er der dømt oktoberfest både før og efter fredagskampen mod Vejle BK. Kom og få en fantastisk fredag aften sammen med alle dine kongeblå venner.

Fredag aften er der fodbold på Lyngby Stadion, når De Kongeblå tager imod Vejle BK.

Som sædvanligt vil besøget på Lyngby Stadion dog være meget mere end ‘bare’ en fodboldkamp, da der sker en masse rundt om kampen.

Fredag aften vil der således være oktoberfest både før og efter kampen.

Oktoberfesten åbner allerede i fanbaren kl. 16:00, hvor der bliver slået telt op til formålet. I teltet vil være der rigeligt med fadøl, kolde Erdingere, musik, slå-søm-i, beerpong og ikke mindst hygge med dine medfans. Lederhosen, tyrolerhat og Hansi-parykker er naturligvis mere tilladt i dagens anledning.

Der er lækre brezels til de første 50 personer, der ankommer til oktoberfesten. Fra kl. 16:00 – 17:00 vil der desuden være Happy Hour ved oktoberfesten med to drikkevarer for éns pris.

Vi gør opmærksom på, at teltet bliver indhegnet som en del af den normale indgang, hvilket betyder, at man skal scanne sin billet i indgangen for at komme ind i oktoberfest-teltet.

Kl. 18:00 lukker første halvleg af oktoberfesten, så alle kan komme ud på tribunen og støtte drengene allerede fra, når de løber ind til opvarmning.

Efter kampen vil oktoberfesten fortsætte på 2. sal i klubhuset frem til kl. 23:00. Derefter inviterer Kings Hat ned til dem, hvor festen fortsætter med en gratis fadøl til alle Lyngby-fans.

Vi glæder os til at se alle til et brag af en oktoberfest og kamp på Lyngby Stadion.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products