Lyngby Boldklub går i kamp for danske veteraner

I et tæt samarbejde med DIF Soldaterprojekt fra Danmarks Idrætsforbund og Lyngby-Taarbæk Kommune arrangerer Lyngby Boldklub hyldestkamp for danske krigsveteraner. Det sker når, Veteran Match 2023 afvikles over hele landet i september måned.

Med afsæt i Flagdagen d. 5. september er toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold gået sammen om at sætte fokus på Danmarks soldaterveteraner.

Det sker via Veteran Match, der afvikles over hele landet for at hylde, anerkende og støtte de mennesker, der har sat deres liv på spil for at kæmpe for Danmark i verdens brændpunkter.

Denne anerkendelse markeres via såkaldte hyldestkampe, hvor veteranerne hyldes og anerkendes på sportens arenaer i forbindelse med ligakampe i fodbold, håndbold og ishockey.

Vi i Lyngby Boldklub er sammen med Lyngby-Taarbæk Kommune med i initiativet og dedikerer hjemmekampen mod Vejle BK d. 22. september til at ære danske krigsveteraner. En del af de danske veteraner er vendt hjem fra hårde missioner i krigszoner med ar på krop og sjæl, andre kom aldrig hjem, og fælles for alle udsendte er, at de har sat livet på spil for en større sag.

Disse mennesker fortjener anerkendelse for deres indsats, og det gør vi med flag, klapsalver, stadionspeak specialdesignede spillertrøjer og en række yderligere synlige tiltag på stadion efter inspiration fra Remembrance Day i Premier League.

Køb matchworn Lyngby Boldklub-trøjer 

I forbindelse med hyldestkampen vil der desuden blive rejst penge fra salg af kampspillertrøjer med Veteran Match-logo. Salgene vil foregå via auktion, og overskuddet går direkte til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet.

Følg med på vores platforme for link til at købe spillertrøjerne. Det vil udkomme hurtigst muligt.

– Veteranerne har sat deres liv på spil for, at alle vi andre kan leve i tryghed. Det at være udsendt til militære konflikter kan have store personlige omkostninger for den enkelte og dennes familie, og derfor skal vi som minimum vise vores respekt og anerkendelse for den indsats, de har lavet. Sporten udgør en unik platform for netop det, og derfor er det fantastisk, at vi i år har historisk mange klubber med til at hylde Danmarks soldaterveteraner. Det fortjener de, siger Frans Hammer, næstformand i DIF og medlem af styregruppen bag VeteranMatch.

Er du veteran og interesseret i at være en del af Veteran Match 2023, kan du bestille en gratis billet til hyldestkampen på Lyngby Stadion her. 

For mere info om Veteran Match 2023 klik ind på veteranmatch.dk.

For generel info om Veteran Match 2023: Projektleder i DIF Soldaterprojekt, Britt Nyvang, bny@dif.dk, 21943292

FAKTA

Kort om Veteran Match

Formålet med Veteran Match 2023 er at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet.

Bag Veteran Match står DIF Soldaterprojekt, alle fodboldklubber fra Superligaen og NordicBet Ligaen, hele Metal Ligaen (ishockey), stort set alle klubber fra HerreLigaen (håndbold) samt en række kommuner over hele landet.

Poul Due Jensens Fond / Grundfos Fonden bidrager med økonomisk støtte til at finansiere Veteran Match.

I alt bliver der i september afviklet 47 hyldestkampe fordelt på de involverede ligaer.

Læs mere på www.veteranmatch.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products