Bjelland: Kan blive en kamp på gamle fodbolddyder

Andreas Bjelland spår en svær og tæt kamp mod et Hvidovre-hold, som den kongeblå trup har stor respekt for.

Det er et Hvidovre-mandskab uden Superliga-sejr i denne sæson, der venter Lyngby Boldklub i dagens kamp

Men selvom Per Frandsen drenge endnu ikke har kunne synge sejrssangen efter en Superliga-kamp i denne sæson, så er det et hold, som Andreas Bjelland og co. Har stor respekt for.

– Vi har kæmpe respekt for den måde, som Hvidovre gør tingene på, og de har også vist, at det var berettiget, at de rykkede op i sidste sæson. Det er bestemt ikke et nemt hold at spille imod, fortæller Bjelland inden, at han fortsætter.

– Det bliver en svær kamp og en krig. Vi har mødt dem rigtig mange gange de senere år – også i træningskampe. Så vi ved, at det bliver en intens og fysisk kamp med forhåbentlig en masse folk på lægterne. Det kan godt gå hen og blive en kamp på nogle af de gode gamle fodbolddyder.

– De har en god blanding af rutinerede drenge, der hviler meget i sig selv, og nogle unge talentfulde spillere. De har haft en meget stabil stamme, så de kender deres koncept ud og ind. For mig er sammenholdet og deres dyder måske det mest imponerende hos Hvidovre. På den front minder de måske lidt om os. Vi glæder os til opgaven, fortæller den rutinerede midterforsvarer.

Selvom kampen ikke spilles hjemme på Lundtoftevej i eftermiddag, forventes der mange kongeblå fans på lægterne til opgøret.

Den forventelige store opbakning er da også noget, der betyder meget for Lyngby-drengene.

– Det betyder alt for os. Både på hjemme, men også på udebane, har vi den her berømte 12. mand. Det kan godt lyde som en kliché, men det gør bare en forskel for os, at der er så god opbakning fra lægterne. Jeg tager hatten af for den udvikling, der også har været hos fansene over de seneste år. Det betyder rigtig meget for os alle sammen, fortæller Bjelland, som specielt bed mærke i, at fansene var tidligt på tribunen i seneste Superliga-kamp.

– Det gør jo, at man ligesom bliver fuldstændig klar til kamp allerede lige så snart, man kommer ud til opvarmningen. Så er tonen ligesom sat, og det gør det bare nemmere at ramme det helt rigtige gear sammen med fansene. Det håber jeg da bliver en ting fremover, og vi glæder os til at se dem i dag i Hvidvre, slutter Bjelland.

Andreas Bjelland præsenteres af Ellemand & Lilløen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products