Nemmere billetprocedure for De Små Vikinger

Vi har lyttet til jer og arbejdet på proceduren for, hvordan De Små Vikinger trækker billetter til hjemmekampen. Læs mere om den nye og nemmere procedure her.

For et par uger siden præsenterede vi en ny måde at trække billetter på for De Små Vikinger.

Proceduren for at trække billetter blev taget godt imod, men vi fik samtidig også lidt henvendelser med gode idéer til, hvordan vi kunne gøre processen med at hente billetter endnu mere smidig.

Vi har lyttet til jer og lavet rettelser, så i De Små Vikinger nu gerne skulle have endnu nemmere ved at få fingre i billetter til hjemmekampe på Lyngby Stadion.

Som ændring vil der nu til hver kamp automatisk ligge en fribillet klar til dig. Herunder kan du læse, hvordan du finder din fribillet.

Guide til afhentning af billetter via billetportal

1. Log ind på den bruger hvor De Små Vikinger-medlemskabet er oprettet (log-in findes under siden ‘min konto’). 2. Klik på menupunktet ‘Mine Billetter’. 3. Derefter tryk på ‘Brug’ til den kamp du skal se.4. Under reservationer skal du trykke på ‘Bestil pladsen som billet’.

Guide til afhentning af billetter via app

1. Log ind på Lyngby BK appen med den bruger hvor De Små Vikinger-medlemskabet er oprettet. 2. Vælg “køb billetter” og gå ind på kampen. 3. Tryk i højre hjørne på de tre vandrette streger og vælg “Mine billetter”3. Derefter tryk på ‘Brug’ til den kamp du skal se.4. Under reservationer skal du trykke på ‘Bestil pladsen som billet’, OBS det kan godt være du skal scrolle længere til højre for at se at der står ‘Bestil pladsen som billet’.

Hvis du oplever problemer med at finde din billet, bedes du henvende dig til vores kundeservicemail kundeservice@lyngby-boldklub.dk. Hvis du ikke på forhånd har en Lyngby-konto og dermed opretter en konto, bedes du også kontakte vores kundeservice, så du kan få adgang til din billet.Hvis du oplever problemer med at logge ind, kan det muligvis være fordi du har glemt koden til dit login. Hvis dette er tilfældet anbefaler vi at trykke ‘Glemt adgangskode’ og oprette en ny adgangskode.

Vi glæder os til  at se en masse Små Vikinger på Lyngby Stadion allerede på søndag kl. 14:00, hvor vi tager imod FC Nordsjælland.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products