Willy: Vi vil have kampen på vores præmisser

Willy Kumado glæder sig til i morgen, hvor sidste weekends resultat skal revancheres. Den lynhurtige back spår en tæt kamp mod Randers FC.

Lyngby Boldklub fik en over snuden i sidste weekend, hvor det blev til et 3-0-nederlag på Brøndby Stadion efter en halv kamp i undertal.

Efter kampen var humøret naturligvis ikke på sit højeste i Lyngby-omklædningen, men ifølge Willy Kumado blev stemningen hurtigt vendt og øjnene rettet mod denne weekends kamp mod Randers FC.

– Humøret var selvfølgelig ikke særligt godt lige efter kampen, men jeg synes, at vi har været gode til at komme hurtigt videre og lære af oplevelsen. Vi lavede nogle fejl, som vi selvfølgelig ikke skal lave, og vi glæder os til at komme ud og rette op på det på i morgen.

– Det har ikke gjort noget ved vores tro på os selv eller generelle selvtillid. Alle er videre, og nu glæder vi os til at spille mod Randers, siger Willy Kumado.

De Kongeblå har fire point efter sæsonens første fire kampe, og det har ifølge Kumado givet et godt og lovende afsæt på sæsonen.

– Jeg synes, at vi har fået en god start på sæsonen. Kampen i Brøndby var selvfølgelig en streg i regningen, men overordnet set synes jeg, at fire point mod fire rigtig stærke modstandere er godkendt. Vi ville gerne have haft mere, men spillemæssigt har vi fået et rigtig fint afsæt på sæsonen, siger han inden, at han fortæller om forventningerne til weekendens kamp.

– Vi skal styre kampen, og vi skal være i stand til at få den over på vores præmisser. Randers FC er et godt hold, som vi ofte spiller hårde kampe imod, så vi skal være klar fra start med masser af energi. Det bliver en tæt kamp, men vi vil gå ud og give alt for de tre point. Jeg håber, at vores fantastiske fans, vil være med til at skubbe os fremad, så vi sammen kan tage sejren, slutter han.

Willy Kumado præsenteres af Brandspot Mediebureau.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products