Her er dit program for søndagens hjemmekamp

Søndag kl. 16:00 tager vi imod Randers FC, og vi har sørget for, at du kan få en fantastisk dag på Lyngby Stadion. 

Søndag eftermiddag er der igen fodbold på Lyngby Stadion, når vi tager imod ‘Hestene’ fra Randers FC.

Der venter en spændende kamp indenfor kridtstregerne, men også udenfor dem, har vi sørget for, at der er underholdning for hele familien lige fra tidligt på eftermiddagen til først på aftenen.

Kl. 13:00 åbner Fanbaren, hvor du kan købe både øl og sodavand. Kom i god tid på Lyngby Stadion og få en god snak med dine medfans.

Kl. 14:00 åbner Fanzonen, hvor du også finder Lyngby Shoppen. Her kan du blive klædt perfekt på til kampen mod Randers FC.

I Fanzonen står vi klar med diverse madboder, ligesom der som sædvanligt vil være Fog Hoppeborg, Sydbank fodboldpool og pannabur til de små kongeblå fodboldteknikkere.

Derudover er der skruet gevaldigt op for hestetemaet i anledning af, at det er ‘hestene’ fra Randers FC, der gæster Kongens Lyngby.

De første 50 Randers FC-fans, der kommer på udebaneafsnittet får en gratis kebab samt en billet til Derby Weekenden på Charlottenlund Travbane.

I Fanzonen og ude foran indgangen til denne, vil det være muligt at både klappe en hest og ride på en pony. I pausen blænder vi op for det store kæpheste-derby, som Charlottenlund Travbane er partner på. Der uddeles derfor fire gange billetter til Derby Weekenden på Charlottenlund Travbane.

Endelig kommer også både Paradis Is og Jewelry By Lux forbi Fanzonen.

Der er derfor lidt for enhver smag på Lyngby Stadion på søndag, og vi glæder os til at se alle kongeblå såvel som hesteglade fans.

Du kan købe billet til kampen her.

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products