Kom til Meet N’ Greet med masser af Lyngby-profiler

I morgen kl. 14:00 er der Meet N’ Greet med en lang række profiler fra førsteholdet. Kom og hils på dem og hør interviews med dem i Fanzonen.

Sæsonen er godt i gang, og i næste weekend venter der endnu en spændende hjemmekamp, når vi tager imod FC Midtjylland på Lyngby Stadion.

Inden da kan du dog komme helt tæt på førsteholdet, når vi i morgen kl. 14-15 inviterer til Meet N’ Greet i Fanzonen. Inden da kan du overvære førsteholdets træning fra 11:00 – 13:00.

Magnus Jensen, Jonathan Amon, Lucas Hey, Andreas Bjelland, Marcel Rømer og Sævar Magnusson bliver alle interviewet om alt fra opstart til sæsonstart. Cheftræner Freyr Alexandersson og fodboldchef Nicas Kjeldsen kommer ligeledes forbi og giver status på truppen.

Der vil være gratis popcorn til arrangementet, ligesom også Pølse-John tænder op i grillen og står klar med pølser samt drikke.

Vi håber, at mange vil kigge forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor der selvfølgelig vil være god mulighed for at få en snak og en selfie med spillerne.

Vejrudsigten er som altid usikker, hvorfor vi har garderet os og rykker arrangementet indendørs, hvis det værste uvejr skulle melde sig over Lyngby Stadion.

Du tilmelder dig arrangementet her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products