Kom til Meet N’ Greet med masser af Lyngby-profiler

I morgen kl. 14:00 er der Meet N’ Greet med en lang række profiler fra førsteholdet. Kom og hils på dem og hør interviews med dem i Fanzonen.

Sæsonen er godt i gang, og i næste weekend venter der endnu en spændende hjemmekamp, når vi tager imod FC Midtjylland på Lyngby Stadion.

Inden da kan du dog komme helt tæt på førsteholdet, når vi i morgen kl. 14-15 inviterer til Meet N’ Greet i Fanzonen. Inden da kan du overvære førsteholdets træning fra 11:00 – 13:00.

Magnus Jensen, Jonathan Amon, Lucas Hey, Andreas Bjelland, Marcel Rømer og Sævar Magnusson bliver alle interviewet om alt fra opstart til sæsonstart. Cheftræner Freyr Alexandersson og fodboldchef Nicas Kjeldsen kommer ligeledes forbi og giver status på truppen.

Der vil være gratis popcorn til arrangementet, ligesom også Pølse-John tænder op i grillen og står klar med pølser samt drikke.

Vi håber, at mange vil kigge forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor der selvfølgelig vil være god mulighed for at få en snak og en selfie med spillerne.

Vejrudsigten er som altid usikker, hvorfor vi har garderet os og rykker arrangementet indendørs, hvis det værste uvejr skulle melde sig over Lyngby Stadion.

Du tilmelder dig arrangementet her.

Et enkelt point med hjem fra Sønderjylland

Finnsson: Vi skal være skarpe

Truppen til kampen mod Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products