Lyngby Boldklub ansætter fuldtids målmandstræner til Akademiet

De Kongeblå har for første gang tilknyttet en målmandstræner på fuldtid til Akademiet, da Simon Toftegaard Hansen er blevet ansat.

Setuppet på Akademiet har aldrig stået stærkere, men nu styrkes det yderligere, da Lyngby Boldklub for første gang har ansat en dedikeret målmandstræner til Akademiet på fuldtid.

Valget er faldet på Simon Toftegaard Hansen, der kommer til Lyngby Boldklub fra FC Helsingør, og det er en tilgang som ansvarlig for målmandstræning Thomas Villadsen glæder sig over.

– Vi er utrolig glade for, at vi nu er nået til et punkt, hvor vi har kunne styrke setuppet omkring vores mange dygtige målmænd yderligere. Simon har i sin tid i FC Helsingør bevist, at han er en utrolig dygtig målmandstræner, og vi synes også allerede, at han har vist, at han passer rigtig godt ind i Lyngby Boldklub og målmandsteamet. Med tilgangen af Simon kan vi nu specialisere os yderligere i målmandstræningen, og samtidig styrke samarbejdet med de respektive trænerteams på U17 og U19. Det lover godt for fremtiden, og vi glæder os over at have fået Simon med ombord, fortæller Thomas Villadsen inden, at han uddyber Simon Toftegaard Hansens rolle.

– Simon vil primært være til stede på U17 og U19-holdene, men han vil også hjælpe til andre steder i setuppet, når og hvis behovet opstår. Han vil sammen med Jannich Storch være de gennemgående figurer på Akademiet, og det synes jeg er et enormt stærkt team at have omkring vores unge drenge.

Også Simon Toftegaard Hansen selv er glad for, at han nu er kommet i kongeblåt, og at han har fået en god start i klubben.

– Jeg er rigtig glad for at være kommet til Lyngby Boldklub, og jeg kan allerede mærke, at det er et sted, der virkelig vil talentudviklingen og gøre det bedste for de unge drenge. Setuppet er rigtig godt, og det tiltaler mig meget at være i ambitiøst miljø med en masse dygtige folk omkring mig. Klubben har masser af dygtige unge målmand, og jeg ser meget frem til arbejdet med dem, fortæller Simon Toftegaard Hansen.

Lyngby Boldklubs målmandstrænerteam ser derfor nu således ud:

A-hold/U19-transition: Thomas Villadsen

U17/U19: Simon T. Hansen

U14/U15: Jannich Storch

U12/U13: Anton Mayland

Teknisk målmandstræner: René Christensen

Simon Toftegaard Hansen ses længst til venstre på billedet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products