Her er programmet for sæsonpremieren på Lyngby Stadion

Lørdag er der endelig 3F Superliga-fodbold på Lyngby Stadion igen, og vi har et stort program klar til jer, så hele familien kan se frem til en festlig dag. 

Efter en velfortjent sommerpause for de kongeblå spillere, går det igen løs på lørdag kl. 16:00, hvor de forsvarende danske mestre fra F.C. København gæster Lyngby Stadion.

Forud for kampen er der igen et tætpakket og flot program til alle med kongeblåt blod i årerne. Der er vanen tro både lidt for børn, voksne og alt derimellem.

Allerede fra kl. 11:00 åbner Lyngby Fans deres fanbar, hvor der vil være gode tilbud på drikkevarer, foodtruck og DJ.

Paradis Is, Kobens-golf og livemusik

Kl. 14:00 åbner Fanzonen, og her vil der udover de sædvanlige og populære aktiviteter som Fog-hoppeborg, Sydbank-fodboldpool og diverse boder til sæsonpremieren være Carl Ras’ kobens-golf samt besøg fra Paradis Is.

Samtidig med Fanzonens åbning spiller All Night Duo også op, så du kan komme i den helt rigtige stemning før sæsonåbneren.

All Night Duo spiller på Ofir-scenen frem til 15:30.

Fra 15:15 vil to af Lyngby Boldklubs førsteholdsspillere stå klar ved bordfodboldbordene og tage imod en udfordring fra alle, der tror, at de kan slå dem.

Kl. 16:00 fløjtes 3F Superliga-sæsonen i gang med kampen mod F.C. København, og i pausen vil der være pauseunderholdning med dagens kamppartner fra Carl Ras.

Billetsalget stryger afsted

Fodboldfeberen rasede i sidste sæson på Lyngby Stadion, og vi er utrolig glade for at se, at den endnu ikke har lagt sig.

Billetsalget til lørdagens hjemmekamp stryger nemlig derudad. Der er dog stadig billetter at hente, og du finder dem her.

Er du F.C. København-fan er der også stadig få billetter at hente. Vi gør dog opmærksom på, at man skal have away-kort for at få adgang til udebaneafsnittet. Derudover er det ikke tilladt med FCK-merchandise på andre tribuner end udebaneafsnittet.

Vi glæder os til at se alle på lørdag.

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products