Nye sæsonkortkoncepter ser dagens lys

Her kan du læse alt om det kommende sæsonkortsalg, der sparkes igang den 1. juli. Fornyelsesperioden starter dog allerede nu.

Den nye sæson 2023/24 står nu for alvor og banker på døren! Om mindre end en måned går det igen løs i 3F Superligaen, når mestrene fra FCK møder mirakelmagerne fra Lyngby! Det betyder også, at vi nu er klar til løfte sløret for detaljerne i årets sæsonkortsalg, hvor der er sket en del ændringer.

En af de nye ændringer er, at vi introducerer de første af en række fordele for ungdomskort, sæsonkort og pensionister. Fremover udløser et aktivt sæsonkort 15% rabat på drikkevarer i boderne ligesom at adgang til fanarrangementerne fremover også kræver sæsonkort. Og så har flere af klubbens partnere valgt at give gode rabatter til Lyngby-fansene med sæsonkort.

Men først og fremmest – her kan du læse hvad der gælder for dig som kortholder!

Fornyelse af årskort
Fornyelsesperioden løber til den 30. juni 2023 og gælder KUN de sæsonkortholdere, der betaler deres sæsonkort ved en årlig betaling. De skal nu ind på vores billetportal og forny deres kort for at beholde deres faste pladser. Når fornyelsesperioden udløber kan vi ikke længere garantere de faste pladser, da de derefter frigives i åbent salg.

Hvis du ønsker at skifte plads eller lokation skal du bestille et nyt kort, når det åbne sæsonkortsalg begynder. Er du i tvivl, så kontakt os på kundeservice@lyngby-boldklub.dk.

Er du på abonnement?

Har du sæsonkort på abonnement fortsætter dit abonnement og evt. reservation af fast plads indtil du opsiger dit abonnement. Bemærk at du pga. prisjusteringer har mulighed for at opsige dit sæsonkort med kortere varsel end normalt. Kontakt kundeservice@lyngby-boldklub.dk for yderligere info.

Type Månedsbetaling Årsbetaling*
Ungdomskort (14 -18 år el. studerende) - ståplads 59 kr. pr. md. -
Sæsonkort - ståplads 109 kr. pr. md. 1.199 kr. pr. år
Sæsonkort - fast siddeplads 139 kr. pr. md. 1.499 kr. pr. år
De Grå Vikinger (pensionist) - stå- eller siddeplads 109 kr. pr. md. 1.199 kr. pr. år
De Kongeblå Hjerter - stå eller siddeplads 250 kr. pr. md. 2.800 kr. pr. år.

*) Bemærk at årsbetalingen er et årsabonnement, hvor de månedlige abonnementsbetalinger er samlet i en, årlig betaling.

Billetabonnement
Som alternativ til sæsonkortprodukterne tilbyder vi, at du kan købe et billetabonnement til 89 kr. pr. md. / 849 kr. for et helt år.

Du tegner et billetabonnement på samme vis som et sæsonkort.

Samlet liste over tilretninger til sæsonkortområdet

  • Justering af priser
  • Nyt ungdomskoncept – læs mere herunder.
  • Nyt premium-sæsonkort: De Kongeblå Hjerter – læs mere herunder.
  • Der indføres 15% rabat på alle drikkevarer i boderne til sæsonkortholdere i kategorien pensionister, voksen og ungdom.
  • For de grå vikinger – pensionisterne – gælder fremover en, samlet fast pris uanset om man vælger ståplads eller siddeplads
  • Vi introducerer muligheden for at betale et års abonnement på en gang – til en reduceret pris. Konceptet erstatter den tidligere årsbetaling.
  • Vi introducerer billetabonnementer som et billigere alternativ til sæsonkortet. Med et billetabonnement får du ikke et sæsonkort, men derimod rettigheder til at trække en ståplads-billet til alle hjemmekampe.

Derudover har en række af klubbens partnere valgt at give rabatter til sæsonkortholdere – blandt de mange rabatter finder du blandt andre KonditorBager Bagsværd, Freddy’s Bar og Kebabklubben. Se den fulde liste i bunden.

Bliv en del af De Kongeblå Hjerter
Som noget helt nyt introducerer vi nu konceptet ”De Kongeblå Hjerter”. De Kongeblå Hjerter er et premium-sæsonkort med alle de kendte fordele og plusser, der er ved sæsonkortet – men inkluderet er også adgang til tre årlige, eksklusive events, hvor du kommer helt tæt på førsteholdet og Lyngby Boldklub. Derudover inkluderer konceptet også 16 ekstra billetter til sæsonen, så du kan tage en eller flere venner med på stadion.

Prisen for at blive en del af ”De Kongeblå Hjerter” er kr. 2.800 pr. år eller kr. 250 pr. måned.

Der sættes i første omgang kun 200 premium-sæsonkort til salg, og salget er efter først til mølle. Eksisterende sæsonkortholdere har fortegningsret og kan vælge De Kongeblå Hjerter ved fornyelsen eller ved at logge ind og justere abonnementsform. Denne fortegningsret gælder indtil 30. juni 2023.

Nyt ungdomskort
Vi har valgt at introducere et nyt ungdomskort målrettet unge mellem 14 og 18 år samt studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Ungdomskortet er et sæsonkort med fast adgang til ståpladser til alle hjemmekampe.

Ungdomskortet får en fast, lav, månedlig pris på 59. kr. om måneden, og alle tidligere sæsonkort til studiepriser, som kører på abonnement, bliver automatisk konverteret over på det nye kort.

Børneklubben ’De Små Vikinger’
For børneklubben foretages der også ændringer. Disse er dog ikke helt på plads endnu, men vil blive kommunikeret snarest.

Rabatordning hos partnere
Mod fremvisning af gyldigt sæsonkort på Lyngby BKs App kan du fremover opnå rabatter i følgende butikker, restauranter og barer:

Gælder ikke klinikprodukter. Gælder kun i Brønshøj og Lyngby butikkerne

10%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

15%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

15%

På billetter, sodavand og popcorn. Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

20%

På billetter, sodavand og popcorn. Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%

Gælder hele sortimentet pånær udvalgte produkter fra bl.a. Bushnell og Moby Disc.

10%

Gælder fyrværkerisalg i perioden 27.-29. december). Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

20%

Gælder mod fremvisning af gyldigt, digitalt sæsonkort via Lyngby BKs app.

10%
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products