Fjerdeplads i ligaen: U19 vandt i sæsonens sidste kamp

Weekenden bød på masser af Akademi-fodbold, hvor U19 afsluttede sæsonen med deres sidste ligakamp, mens U15 og U13 spillede turneringer i udlandet.

U19 rullede tidligt søndag morgen afsted mod Haderslev, hvor Sønderjyske ventede. På programmet var sæsonens sidste ligakamp, hvor Lyngby-mandskabet skulle forsøge at sætte prikken over i’et på en flot sæson. Lyngby spillede sig til en sejr på 2-1 og kunne med de 3 point sikre sig en flot fjerdeplads i U19-ligaen.

Der stod Lyngby på hele første halvleg, hvor holdet skabte mange chancer og med lidt mere skarphed kunne have lukket begivenheden. Lyngby måtte dog nøjes med en føring på 2-0 ved pausen. Begge blev sat ind af Jeffrey Adjei-Broni, som endte sæsonen med imponerende 19 scoringer i ligasammenhæng.

Store turneringsoplevelser til U15 og U13

U15 var kommet i en stærk gruppe og fik en svær start, da de tabte de første to puljekampe til PAOK og Sevilla. Begge kampe var tætte, men scoringerne fra Lyngby-mandskabet udeblev. De unge Lyngby-spillere viste dog stærkt format på dag to, da de rejste sig ved at slå Heerenveen med 2-0 og Malmø med 2-1.

Resultaterne gav Lyngby en tredjeplads i puljen efter Sevilla og PAOK, og derfor skulle der spilles om 5-6 pladsen mod finske PKKU. Lyngby var foran indtil dommerens tillægstid, men indkasserede et mål sent i kampen og måtte efterfølgende se sig slået i straffesparkskonkurrence. Alt i alt en fed turnering for de unge Lyngby-spillere, der fik gode oplevelser undervejs og heldigvis også nåede at se de sidste minutter af A-holdets kamp, inden de kunne bryde ud i jubel ligesom resten af Lyngby.

– Det var en top turnering, hvor drengene mødte modstand, dommere og baner af international standard, med indmarch til stadion og et pænt tilskuerantal. Vi blev straffet på afgørende tidspunkter i de tætte kampe, og der er meget læring af hente for os som hold, sagde assistenttræner Simon Sellerup ved turneringens afslutning.

U13 var til tredages turnering i Burnley, hvor de fik prøvet sig mod nogle af de bedste engelske akademier. Igen var rammen helt i top med intense 9-mands kampe på Burnleys kommende Premier League holds træningsbane.

Der skal lyde stort tak til arrangørerne af begge stævner, og vi håber på gensyn med vores 2009 og 2011 årgang til næste år.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products