U17 led snævert nederlag til FCK

Fredag eftermiddag gæstede akademiets U17-hold Peter Bangs Vej, da FCK ventede i ligaen. Det blev en tæt kamp mellem de to hold, hvor FCK løb med de tre point efter en 1-0 sejr. Weekenden bød også på kampe for U19 og U14.

U17 stod foran endnu en spændende udfordring, mod rækkens nummer 4, og skulle forsøge at følge op på den gode præstation fra den forgangne weekend mod FC Midtjylland. Det viste sig også at blive et tæt opgør undervejs.

I 1. halvleg havde FCK overtag på bolden, men det lykkedes begge hold at få skabt chancer undervejs. Lyngby fik særligt sat nogle gode omstillinger op, som gjorde dem farlige flere gange i de første 45 minutter. Det var dog FCK, der gik til pause med en føring på 1-0.

2. halvleg bød på flere perioder på bolden for Lyngby-holdet. Spillerne fik trykket modstanderen længere tilbage på banen og viste godt spil. Det resulterede i chancer, der testede FCK’s keeper, som fandt gode redninger frem undervejs. Den sidste skarphed manglede til at sikre pointet, men U17-holdet kan alligevel se tilbage på en fornuftig indsats på mange punkter. Assistenttræner Emil Kjersgaard gav en kommentar efter kampen.

– Jeg synes igen, at vi spiller godt langt hen ad vejen, og at der er flere spillere, som viser sig flot frem. Der hvor vi skal være bedre, er ved at omsætte vores perioder på bolden til større chancer. I den del mangler vi noget skarphed og har heller ikke de marginaler med os, der kunne have givet os et resultat, sagde Emil Kjersgaard.

U19-holdet var også i aktion mod FCK og tabte 3-1, mens U14 tabte 3-2 til B93.

I den kommende uge, er der masser af akademi-fodbold i vente. Det helt store højdepunkt er selvfølgelig U19’s pokalfinale, som spilles på onsdag. Alle de øvrige akademi-hold skal også i aktion i løbet af ugen, der blandt andet byder på turnering i Nordjylland for U14 og U15.