Kikkenborg: Betyder meget med mange Lyngby-fans

Mads Kikkenborg ser frem mod søndagens udekamp mod Silkeborg, hvor han håber at se rigtig mange kongeblå fans på udebaneafsnittet.

Søndag venter der en ny spændende kamp i 3F Superligaen, når Lyngby Boldklub drager til Søhøjlandet for at byde Silkeborg IF op til dans.

De Kongeblå tager til Jylland med stor selvtillid efter et flot forår og senest en stærk 2-1-sejr over Silkeborg IF’s lokalrivaler fra FC Midtjylland.

Mads Kikkenborg vil se mere af det udtryk, der blev leveret i netop kampen mod FC Midtjylland.

– Vi skal tage udtrykket fra kampen mod FC Midtjylland med os. Vi fik scoret hurtigt, men derudover synes jeg også, at vi lignede nogle, der virkelig ville det. Vi gav fuld fight i samtlige minutter, og selvom det ikke var lige kønt hele tiden, så spillede vi for logoet på brystet og med hjertet uden på tøjet, og det er vigtigt, at vi gør det igen. Gør vi det, kan vi skabe resultater mod alle hold, og det synes jeg også, at vi har vist i det her forår, siger Mads Kikkenborg.

Efter sidste weekends hjemmesejr, er der i skrivende stund blot tre point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Selvom stemningen naturligvis har været god i ugens løb, er fokus dog ifølge den store målmand dog primært på at fortsætte de flotte præstationer.

– Stemningen har været god igen i den her uge. Det giver selvfølgelig en masse selvtillid at slå et godt hold som FC Midtjylland, og det har kun givet endnu mere tro på tingene. Vi er meget fortrøstningsfulde omkring kampen mod Silkeborg.

– Vi har hele tiden følt, at vi var fuldstændig med i ræset, så selvom der kun er tre point nu, så handler det for os om at fortsætte med at præstere, som vi har gjort i hele foråret. Gør vi det, tror jeg helt sikkert også på, at vi kan tage sejren i Silkeborg, siger Kikkenborg.

Fedt med mange Lyngby-fans

Silkeborg IF har varslet gratis adgang til søndagens kamp, og det tegner derfor til, at der bliver god stemning på i Jysk Park.

Også De Kongeblå er dog sikret flot opbakning, da den første fanbus hurtigt blev udsolgt, og en bus nummer to blev arrangeret.

For Lyngby-drengene betyder opbakningen på udebane alverden.

– Det hjælper os også rigtig meget at vide, at der kommer mange Lyngby-fans. Det er pisse fedt, at de kommer så mange. Det betyder utrolig meget for os at kunne mærke, at vi også på udebane har opbakningen. Det gør lige det ekstra for os, og vi vil gøre alt for at give dem lidt tilbage med en sejr, siger Mads Kikkenborg, som samtidig spår en tæt kamp.

– Jeg tror det bliver en kamp, hvor Silkeborg i perioder vil have bolden mest, og hvor vi kan komme til at stå lidt lavt. De er gode hjemme på kunstgræsset. Men jeg føler, at vi står godt til dem, og vi kan såre dem på blandt andet omstillinger. Noget af det vi har lagt på i foråret er, at vi er blevet rigtig godt organiseret – også når vi ikke har bolden, og det tror jeg godt kan blive afgørende. Silkeborg skal kunne mærke, at vi kommer med selvtillid og gode resultater i hånden, og vi glæder os rigtig meget til kampen, slutter Kikkenborg.

Mads Kikkenborg præsenteres af Freddys Bar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products