Her er dit program for søndagen på Lyngby Stadion

Der bliver tryk på Lyngby Stadion, når vi søndag tager imod FC Midtjylland. Vi har sørget for et stort program til alle glade Lyngby-fans, der vælger at bruge deres søndag på stadion. 

Der er storkamp på Lyngby Stadion, når De Kongeblå skal forsøge at hente tre vigtige point mod ‘Ulvene’ fra FC Midtjylland.

Det bliver dog ikke kun i de to gange 45 minutter, at der bliver gang i den, da vi også har sørget for et stort program før kampen, hvorfor der er masser af gode grunde til at komme tidligt på Lyngby Stadion.

Allerede fra kl. 09:00 er der Lyngby Dag med masser af kongeblå ungdomskampe rundt på banerne omkring Lyngby Stadion. Fanbaren åbner kl. 10:00, og kl. 12:00 åbner Fanzonen.

Her vil der være livemusik på Ofir-scenen med All Night Duo.

Kl. 13:15 vil alle børn og barnlige sjæle kunne udfordre to af Lyngby Boldklubs førsteholdsspillere i en omgang bordfodbold, hvor der naturligvis også er plads til en selfie og en snak henover bordfodboldkampen.

Kl. 14:00 går kampen i gang, men også i pausen vil der være aktiviteter.

Først står den på æresrunde på Lyngby Stadion for alle de hold, der har deltaget ved formiddagens Lyngby Dag, og herefter vil der være Magasin Quiz på storskærmen.

Kort sagt – der er et hav af gode grunde til at komme på stadion på søndag.

Du køber dine billetter til kampen her.

Kamppartner er Magasin.

Et enkelt point med hjem fra Sønderjylland

Finnsson: Vi skal være skarpe

Truppen til kampen mod Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products