Fantastisk program til søndagens hjemmekamp

Søndag er der storkamp på Lyngby Stadion, når ‘Ulvene’ fra FC Midtjylland gæster os. Vi har et tætpakker og stærkt program klar allerede fra tidlig formiddag. 

Der er brug for alle med kongeblåt blod i årerne på Lyngby Stadion på søndag, når vi tager imod FC Midtjylland.

Kampen er utrolig vigtig for jagten på de hold, der ligger lige over nedrykningsstregen, og vi håber derfor på den sædvanlige enorme og intense opbakning fra lægterne.

I anledningen af den store kamp, har vi naturligvis også sørget for et ekstra pakket program til jer, så i også rundt om selve kampen har en god oplevelse på Lyngby Stadion i vente.

Allerede fra kl. 09:00 er der Lyngby Dag med masser af kongeblå ungdomskampe rundt på banerne omkring Lyngby Stadion. Fanbaren åbner kl. 10:00, og kl. 12:00 åbner Fanzonen.

Her vil der være livemusik på Ofir-scenen med All Night Duo.

Kl. 13:15 vil alle børn og barnlige sjæle kunne udfordre to af Lyngby Boldklubs førsteholdsspillere i en omgang bordfodbold, hvor der naturligvis også er plads til en selfie og en snak henover bordfodboldkampen.

Kl. 14:00 går kampen i gang, men også i pausen vil der være aktivieter.

Først står den på æresrunde på Lyngby Stadion for alle de hold, der har deltaget ved formiddagens Lyngby Dag, og herefter vil der være Magasin Quiz på storskærmen.

Kort sagt – der er et hav af gode grunde til at komme på stadion på søndag.

Du køber dine billetter til kampen her.

Kamppartner er Magasin.

 

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products