U19 fik point i Aalborg

De to ældste akademi-hold var i aktion på udebane i weekenden, mens U13 hjemme tog imod Farum BK. Du kan læse mere om kampene her.

U19 og U17 var en tur i Aalborg, og her fik U19 et enkelt point med hjem. Spillerne leverede en fornuftig 1. halvleg, hvor Lyngby havde chancerne til at bringe sig foran, men de første 45 minutter endte alligevel målløst.

I 2. halvleg udnyttede AaB en skidt periode hos Lyngby ved at sætte to scoringer ind og bragte sig dermed foran med 2-0.

Efter at have kæmpet med spillet både med og uden bold formåede Lyngby-mandskabet at vende kampen. Først fik Johan Meyer reduceret til 2-1 og mindre end 10 minutter senere kunne Jeffrey Adjei-broni sætte udligningen ind til 2-2 på straffespark.

Herfra havde Lyngby chancerne til at tage alle tre point, men desværre blev det kun til det ene. Efter kampen gav cheftræner Mads Kristensen følgende kommentar:

– Vi spiller en fornuftig 1. halvleg, synes jeg. Vi holder dem fra chancer og har selv nogle gode muligheder. I 2. halvleg har vi 15-20 minutter, hvor vi giver dem mange store chancer og kommer også bagud. I den periode er det for let for dem at blive farlige. Heldigvis får vi det vendt, og det er godt gået af spillerne, sagde Mads Kristensen.

U17 tabte deres opgør til AaB med 5-0.

U13 i tæt opgør mod Farum

Lørdag formiddag gæstede Farum BK Lyngby Stadion for at spille mod Akademiets U13-hold.

Det blev en utrolig tæt kamp mellem de to hold, hvor Lyngby fik den bedste start på kampen. Efter få minutter spillet fik August Myrwick stjålet bolden fra en modstander højt oppe på banen og kunne med få træk bringe sig ind i feltet og afslutte fladt i det lange hjørne. 1-0 til Lyngby.

Kort tid efter blev det også til 2-0, da Emil Jonasson brød en pasning på egen banehalvdel og i samme ombæring spillede Adam Heine fri på siden, der drev bolden ind i banen og satte en flot scoring ind et stykke uden for feltet.

Derfra overtog Farum desværre initiativet for resten af 1. halvleg, og det resulterede i to scoringer inden pausen.

2. halvleg blev en mere lige affære, hvor begge hold skabte chancer, der kunne have givet sejren. Manglende skarphed og dygtige målmænd sørgede dog for, at der ikke kom flere scoringer i kampen, der endte 2-2.

Du kan se flere gode billeder fra opgøret under artiklen her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products