Assistkongen Brian Hamalainen er på Rundens Hold

Der blev plads til en enkelt spiller fra Lyngby Boldklub på ugens officielle Rundens Hold, da der blev plads til Brian Hamalainen på venstreback.

Brian Hamalainen startede i gårsdagens kamp mod OB på ny på venstreback, og det gjorde han nok engang på fantastisk vis.

Defensivt spillede Hamalainen en solid kamp og offensivt bidrog han endnu engang med en assist, da han slog et hjørnespark ind i panden på Petur Knudsen.

Assisten var den sjette af slagsen i indeværende sæson fra Brian Hamalainen, hvilket gør ham til den spiller i 3F Superligaen sammen med Jacob Steen Christensen og Nicolai Vallys, som har lavet flest assists.

Gårsdagens flotte præstation gav samtidig Brian Hamalainen en flot plads på Superligaens officielle Rundens Hold.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products