U17 slog FC Nordsjælland og er finaleklar

Det var en flot onsdag aften på Lyngby Stadion, der dannede rammen for U17-pokalsemfinalen. Her tog Lyngby imod FC Nordsjælland til et brag af et lokalopgør. Efter en flot indsats sikrede Akademi-holdet sig en sejr efter straffesparkskonkurrence og tog dermed en plads i finalen.

Det hele startede stærkt for Lyngby-holdet, der så veloplagte ud fra kampens begyndelse. Allerede efter to minutter formåede holdet at åbne målscoringen og bringe sig foran med 1-0. Lyngby fik spillet en god bold i dybden til Kristian Jasovic, der truede bag FC Nordsjællands bagkæde. Efter at have lokket et par modstandere til sig kunne han spille en bold skråt tilbage i banen til Cornelius Kilpatrick, der stod klar, og med en hurtig afvikling sparkede Lyngby foran.

De gode takter forsatte, og cirka 10 minutter efter blev Lyngby igen farlige. Et vellykket højt pres gav en erobring midt på banen. Bolden endte for fødderne af Mathias Kaarsbo, der snød tre spillere med en god pasning indenom til et løb fra Emile Chambo, der desværre måtte se stolpen komme i vejen for en ellers fornem aktion. Lyngby gik til pause med en 1-0 føring.

Et kvarter inde i 2. halvleg fik FC Nordsjælland frispark på kanten af feltet, som blev udnyttet til at sætte en udligning i kassen uden chance for Lyngbys keeper. Lyngby-spillerne arbejdede derfra hårdt på at sikre sejren, men måtte i kampens sidste del se sig afvist af FC Nordsjællands keeper af flere omgange.

Kampen sluttede derfor 1-1 og skulle afgøres ved straffesparkskonkurrence. Her kom Lyngbys keeper Anton Mayland i fokus, da han reddede to spark fra modstanderen. Kombineret med fire sikre spark fra Lyngby-spillerne vandt holdet sikkert med 4-2.

Efter kampen var det selvfølgelig en tilfreds cheftræner, der var glad på spillernes vegne:

– Det var en stærk kamp af spillerne, og det er selvfølgelig en god oplevelse for hele holdet at få sejren i dag og skulle spille en finale. Set ud fra kampen er det også fortjent, at vi står her. Vores pres fungerer godt, og vi forsvarer, så de har svært ved at blive farlige. Samtidig er vi gode til at gøre ondt på dem, og vi har også chancerne til at vinde kampen i ordinær tid sagde cheftræner Azad Corlu.

Kæmpe tillykke til U17-holdet med finalepladsen! Tirsdag d. 20. juni venter Brøndby IF som spillede sig videre med en 2-0 sejr over Vanløse.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products