Lyngby Fans og Carlsberg arrangerer fanbusser til samtlige udekampe i slutspillet

I samarbejde med Carlsberg arrangerer Lyngby Fans og Lyngby Boldklub fanbusser til alle kampene på udebane i slutspillet. Den første tur er allerede udsolgt, men du kan allerede nu tilmelde dig de kommende ture.

Du finder næppe en billigere og bedre udebanetur, end den vi netop nu kan præsentere i samarbejde med Lyngby Fans og Carlsberg – samt en masse af vores andre fantastiske partnere.

For blot 150,- kr. kommer du med Lyngby Fans-bussen til udekampene i foråret, og det er inkl. både kampbillet og drikkevarer fra Carlsberg i bussen. Det kan ikke gøres billigere, hvis man selv skal afsted.

Den første tur er mandag d. 10. april, hvor turen går til Herning og FC Midtjylland, men den tur er blevet udsolgt på rekordtid. Vi glæder os derfor til at have masser af feststemte og glade Lyngby-fans med på stadion, når vi skal forsøge igen at få alle tre point med hjem fra MCH Arena. Tak til Friends of Lyngby for at være partnere på turen!

Allerede d. 24. april, er der dog igen mulighed for at komme med på en udebanetur, når Carlsberg, Sportsterapeuten og Siewers Consulting er partnere på udebaneturen til Odense, hvor OB tager imod.

Du finder alle udebaneturene og køber din billet til dem på lyngbyfanshop.dk/busture. 

Tak til Carlsberg og alle vores øvrige fantastiske partnere for at støtte op om initiativet, så drengene på banen kan få maksimal opbakning i sæsonens sidste udekampe.

#SammenForLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products