Flot sejr til U14 i sæsonåbneren

Klubbens akademi gik en spændende weekend i møde, hvor der ventede både ligastart for U13 og U14 mod henholdsvis KB og B93. U15-holdet var også i aktion og tog en tur til Herning for at spille mod FC Midtjylland.

U14 spillede en flot kamp og vandt sikkert med 4-0 på udebane mod B93. Målene blev scoret af Frederik Brink, Oscar Wind (2) og et enkelt selvmål.

U14-cheftræner Bertram Gylling havde følgende kommentar til kampen:

– Det var en rigtig god start, og en kamp vi kan være tilfredse med på mange måder. Vi spiller en stærk 1. halvleg, hvor vi er skarpe på bolden og i vores presspil. Vi får skabt masser af chancer og går til pause med en føring på 2-0, der burde have været større. 2. halvleg får et helt andet billede, og vi er presset længere tilbage på banen. Vi får dog lavet to gode omstillingsmål, der lukker kampen.

Næste kamp for U14 er på hjemmebane mod KB lørdag d. 15. april.

U13 fik en hård start på udebane mod KB, hvor de tabte 5-0, mens U15 led et knebent nederlag til FCM på 3-2.

U17 spillede sig i pokalsemifinalen

Tidligere på ugen var U17-holdet i aktion mod B93 i pokalturneringen. Efter en tæt kamp formåede holdet at spille sig i semifinalen, hvor enten Brøndby IF, FC Nordsjælland eller Vanløse IF venter.

– Vores præstation i kampen var på et middel niveau. Vi præsterer rigtig fint defensivt og holder B93 væk fra chancer i kampen. Vi har selv svært ved at have længere perioder på bolden og på den måde skabe chancer. Vi skaber dog nogle store chancer i kampen, men det er primært på offensive omstillinger. Udtalte cheftræner Azad Corlu efter kampen.

Semifinalerne spilles i uge 16 fra d. 17.-20. april.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Foto: Fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products