Landsholdsoverblikket: Følg Lyngby-drengene i landsholdsaktion

Der er masser af Lyngby-spillere i aktion i landskampspausen. Her får du overblikket over, hvornår de spiller og for hvilke hold.

Efter en spændende sidste kamp i grundspillet er der dømt landskampspause, men her er der heldigvis også mulighed for at følge nogle af de kongeblå drenge i aktion.

Få overblikket herunder.

Danmark U21: Tochi Chukwuani, Dani og Lucas Hey

Alle tre spillere repræsenterer det danske U21-landshold i denne landskampspause, og der venter de unge drenge to kampe de kommende dage.

Der vil desuden også være mulighed for at følge den tidligere Akademi-spiller og nuværende Red Bull Salzburg-spiller, Maurits Kjærgaard, i aktion.

24/3: Ukraine U21 – Danmark U21

28/3: Danmark U21 – Schweiz U20

Danmark U19: Gustav Mortensen og Johan Meyer

Imens der ’kun’ venter U21-landsholdet træningskampe i denne landsholdstermin, skal det danske U19-landshold ud og spille EM-kvalifikationskampe i den såkaldte Elite Round.

Elite Round er sidste skridt inden kvalifikationen til selve EM-slutrunden, og her venter der tre kampe mod henholdsvis Spanien, Ukraine og Luxembourg.

Lyngby Boldklub har to spillere med til kampene, og du kan allerede i dag se frem til potentielt at kunne følge Mortensen og Meyer mod Spanien. Tobias Storm var udtaget, men har måtte melde fra grundet sygdom.

22/3: Danmark U19 – Spanien U19

25/3: Danmark U19 – Ukraine U19

28/3: Danmark U19 – Luxembourg U19

Island: Alfred Finnbogason og Sævar Magnusson

Det er ikke kun i U-landsholdsregi, at der er kongeblå i aktion.

Også på A-landshold har vi Lyngby-drenge, der skal ud og kæmpe for deres nation, da både Alfred Finnbogason og Sævar Magnusson skal ud og repræsentere Island i to spændende EM kvalifikationskampe.

23/3: Bosnien – Island

26/3: Liechtenstein – Island

Foto: Fodboldbilleder.dk

Et enkelt point med hjem fra Sønderjylland

Finnsson: Vi skal være skarpe

Truppen til kampen mod Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products