En kæmpe tak til Lundtofte Boldklub

Søndag var Lundtofte Boldklub inviteret i Beierholm Loungen for at sige tak for det fantastiske samarbejde, som vi oplever i vinterhalvåret.

Vinteren igennem nyder Lyngby Boldklubs førstehold godt af en enorm gæstfrihed hos Lundtofte Boldklub.

For imens træningsbanerne i Lyngby modnes i takt med det bedre vejr, træner og spiller førsteholdet igennem på Lundtofte Boldklubs fine kunstgræsbane.

I Lyngby Boldklub bliver vi mødt af en enorm gæstfrihed og hjertelighed fra naboerne i Lundtofte Boldklub, og det er noget, der bliver værdsat hos De Kongeblå.

– Det er helt fantastisk at opleve den opbakning, som vi får fra Lundtofte Boldklub. Det er virkelig dejligt at se, hvordan der blot halvanden kilometer fra stadion blomstrer en stærk foreningskultur, der tilmed har overskud til at have åbne arme overfor os. Vi føler os utrolig velkommen samt værdsat i Lundtofte, og vi bliver altid taget imod med åbne arme, siger Adm. Direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder, inden at han fortsætter.

– Lundtofte Boldklub er en vigtig samarbejdspartner for os hele året rundt, men især om vinteren har deres store hjælpsomhed og gæstfrihed været en gamechanger for os. De giver os de bedst mulige betingelser for at blive klar til sæsonstart, og de gør det tilmed med et kæmpestort hjerte, som vi sætter stor pris på. Derfor skulle de naturligvis også til fodbold i søndags, og vi var enormt glade for deres besøg, siger Byder.

Også i Lundtofte Boldklub er der glæde over at samarbejdet, og det at kunne bakke op omkring Lyngby Boldklub.

– Siden Friends of Lyngby kom ind i Lyngby Boldklub, synes vi, at klubben har formået at bygge et rigtig, rigtig flot fundament op for hele området. Klubben har formået at blive folkelige, hvor man får alle med og også husker ’manden på gulvet’. Det er et værdisæt og et DNA, som vi i Lundtofte Boldklub kan spejle os rigtig godt i, og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe, hvor vi kan, siger Finn Riber fra Lundtofte Boldklub.

Tak til Lundtofte Boldklub for det fantastiske samarbejde.

#SammenForLyngby

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products