Gytkjær: Holdet har ild i øjnene på søndag

Frederik Gytkjær og resten af Lyngby-mandskabet tager søndag hul på foråret i 3F Superligaen, og det er ifølge angriberen et tændt kongeblåt mandskab, der kommer på banen.

Om blot to dage går det løs på Lyngby Stadion igen, når vi åbner forårssæsonen med et brag af en kamp mod FC Nordsjælland.

Forud er gået en lang vinterpause, men det har ifølge Frederik Gytkjær været en pause, der har givet fornyet energi og et godt rygstød frem mod anden halvdel af sæsonen.

– Det har været en rigtig god vinteropstart. Jeg synes, at vi har leveret nogle gode resultater i træningskampene, og vi er generelt set blevet sværere at spille imod, end vi var i efteråret. Det håber jeg, at vi kan tage med os ind i Superligaen, siger Gytkjær inden, at han fortsætter.

– Vi er kommet tilbage fra pausen med ny energi, og jeg synes virkelig, at der har været smæk på vores træning her i opstarten. Folk er kommet tilbage i rigtig god form, og det vidner om, at vi for alt i verden vil ud og vise noget andet, end det vi gjorde i efteråret. Jeg er ikke tvivl om, at hele holdet har ild i øjnene på søndag, og vi glæder os helt vildt.

Selv har Frederik Gytkjær haft en forrygende opstart, hvor han noterede sig for seks mål i de fem træningskampe, han deltog i.

Efter et også personligt svært efterår, glæder den skarpe angriber sig over, at han nu har fået en god vinteropstart med i bagagen frem mod forårspremieren.

– Jeg nåede jo heldigvis at få noget spilletid i efteråret, men der er ingen tvivl om, at det har været dejligt for mig at få en hel opstart, hvor jeg har kunne få en bedre grundform end den man får, når man kommer ind midt i sæsonen efter at have været inaktiv i en periode. Det tager altid lidt tid at komme i fulde omdrejninger igen. Jeg føler, at jeg har bedre forudsætninger for at lave et godt forår, siger Gytkjær.

En kamp man rigtig gerne vil vinde

Forholdet mellem Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland er traditionelt set anspændt, og alle med kongeblåt blod i årerne synes, at det er ekstra sjovt at slå netop holdet fra Farum.

Sådan forholder det sig over for Gytkjær, som om nogen har Lyngby-DNA.

– Det er en af de kampe, hvor man rigtig, rigtig gerne vil vinde. Hele holdet ved, hvad opgøret betyder, men det er klart, os med blåt blod vil måske ekstra gerne vinde over dem. Man skal kunne se, hvor meget vi gerne vil slå dem, siger han inden, at han forholder sig til chancerne for sejr.

– Vi tror selvfølgelig på, at vi kan slå dem. Det er første kamp i foråret – alt kan ske. Vi har vores fans i ryggen, og vi er klar til at krige på en måske lidt anderledes bane, end de er vant til. Jeg håber, at vi sammen med resten af Lyngby Stadion kan gøre det rigtig ækelt for dem, og jeg tror på, at vi kan lave noget rigtig sjovt søndag eftermiddag, slutter Gytkjær.

Der er kampstart kl. 14:00, men allerede kl. 12:00 åbner fanzonen, hvor der både er fastelavn for de mindste og masser af øvrige aktiviteter for resten af familien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products