JUL PÅ VÆRESTEDET PARADISET 💙

Mange af jer husker sidste års jule-redningsaktion, da det lokale værested for udsatte borgere, Paradiset, havde fået stjålet alle deres julegaver, og det kongeblå fællesskab viste dengang i den grad sin styrke. Julen blev reddet – og varede helt til påske.

Værestedet Paradiset har aldrig haft flere brugere, end de af åbenlyse årsager har lige nu, og derfor har de brug for vores hjælp igen. Måske vi sammen også kan bidrage til en god jul og en varmere vinter for Værestedet Paradiset?

 

Her er, hvad du i følge daglig leder Eva Tufte kan gøre:

– Donere mad/overskudsmad
(Gerne som let kan anrettes eller lunes i deres minimalistiske køkken eller måske i portioner, som brugerne kan få med hjem til juledagene) Kontakt daglig leder Eva Tufte på tlf. 21 65 34 75 / mail e.tufte@kirkenskorshaer.dk.

– Donere varmt tøj
(termo, uld – strømper, trøjer og jakker er i høj kurs)

– Donere en gave eller gavekort til eksempelvis Lyngby Storcenter, H&M, restauranter, oplevelser eller lignende til deres juleaftensarrangement på Værestedet, så alle får en julegave.
(Se de ydmyge ønsker på Facebook her.)

– Donere et valgfrit beløb til Mobilepay nummer 484591 og skrive “Juleaften i Paradiset” i kommentarfeltet. Så sørger personalet for at købe godter og gaver.

#SammenforLyngby

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop