Målrig deler for U17-holdet

U17-holdet var lørdag i aktion lørdag, og her blev det målrigt. Modstanderen var SønderjyskE, og efter en underholdende affære sluttede opgøret 3-3.

Azad Corlus U17-mandskab spillede umiddelbart efter U19-holdets 2-0-sejr over samme modstander, og kampbilledet i U17-kampen blev faktisk nogenlunde det samme. Lyngby var mest og bedst på bolden, og skabte også chancer nok til at vinde kampen.

Lyngby kom planmæssigt fra start, og allerede efter to minutter resulterede De Kongeblås gode start i et straffespark begået mod Valdemar Lykke. Theis Aarøe tog sig af opgaven fra 11-meter-pletten og sendte Lyngby tidligt foran. U17-drengene fortsatte dominansen, men det var alligevel SønderjyskE, der fik udlignet ved Olti Hyseni efter 25 minutters spil.

Ibrahim Figuigui sendte dog på ny Lyngby foran efter 37 minutter. Målet blev sat ind efter flotte og hurtige kombinationer af Figuigui og holdkammeraterne Aksel Jørgensen og Mathias Kaarsbo – i en sekvens, hvor Lyngby-drengene viste højt niveau. Føringen holdt dog kun kort, for kort efter var det så SønderjyskE, der fik tilkendt et straffespark. 2-2 ved pausen.

Anden halvleg fortsatte i samme spor, og det var fuldt fortjent at Theis Aarøe med sin anden scoring kunne sende U17-holdet på sejrskurs. Uret viste 53 minutter, og inde på banen var scoringen et resultat af fremragende forarbejde af Mathias Kaarsbo. Ungdomslandsholdsspilleren afdriblede et par SønderjyskE-spillere, og fandt med Theis Aarøe med en perfekt aflevering – og så var angriberen sikker målscorer.

Derfra burde sejren nok have været en ekspeditionssag, men som to gange tidligere i kampen viste gæster fra Sønderjylland stor moral – og fik igen udlignet. Udligningen faldt fem minutter før tid, og dermed sluttede en målrig affære med 3-3.

”Det er en kamp, hvor vi er meget på bolden og skaber store chancer, men vi er desværre ikke effektive nok. Jeg synes egentlig ikke SønderjyskE skaber det store i åbent spil, men de er farlige og effektive, særligt på deres standarder, og derfor bliver det så 3-3 i stedet for en sejr” fortæller U17-træner Azad Corlu.

U17-holdet mangler fortsat en enkelt kamp inden juleferien – den spilles den 10. december på udebane mod Brøndby.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop