U19-holdet gik på juleferie med syvende sæsonsejr

U19-holdet gik lørdag på juleferie med endnu en sejr på kontoen. Sæsonens syvende sejr i U19-ligaen blev på 2-0 over SønderjyskE, og dermed hænger U19-holdet på i toppen af rækken.

Sejren over SønderjyskE kom i hus på baggrund af en ny solid præstation af U19-holdet, der dominerede kampen og samtidig ikke efterlod mange målchancer til de gæstende sønderjyder.

Jeffrey Adjei-Broni bragte fortjent Lyngby foran efter 35 minutter. Peter Langhoff førte bolden frem og på en fin dribletur, og fandt herefter Jeffrey Adjei-Broni, der fulgte den gode aktion op med super afslutning ind bag en chanceløs SønderjyskE-målmand. Det var Jeffrey Adjei-Bronis 11. sæsonscoring for Lyngby.

Kort før pausen kunne føringen være blevet udbygget, da De Kongeblå fik tilkendt et straffespark. En anden af efteårets profiler – Michael Opoku – satte sig for at sparke, men desværre brændte angriberen og dermed forblev det 1-0 ved pausen.

2. halvleg fortsatte i samme spor som de første 45 minutter, og et kvarters penge inde i anden halvdel kom Lyngby så endelig på 2-0. Det hele startede egentlig med et SønderjyskE-hjørnespark, som Lyngbys William Steindorsson brød. Steindorsson sendte bolden frem til Jeffrey Adjei-Broni, der hurtigt fik den videre til Michael Opoku. I mellemtiden var Steindorsson spurtet fra eget felt, og så kunne Opoku sende Steindorsson fri alene med SønderjyskE-målmanden. Lyngby-spilleren var iskold, driblede uden om målmanden og scorede sikkert til 2-0 – der også blev kampens resultat.

”Jeg synes vi leverer en solid præstation, især i betragtning af de sidste fire uger, hvor vi ikke har spillet kampe, og i øvrigt manglet vores landsholdsspillere til træning. Vi leverede en god kamp, og efterlod stort set ingen chancer til Sønderjyske. Det var på det niveau, vi efterhånden forventer af os selv, og jeg ser kampen som en god afslutning på efteråret. Vi er blevet dygtigere og mere afklarede som sæsonen er skredet frem” fortæller U19-cheftræner Mads Kristensen.

U19-holdet spiller første kamp i det nye år den 19. februar på udebane mod Vejle.

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products