“Dani” genforenet med Maurits Kjærgaard på landsholdet

Casper “Dani” Winther og Lucas Hey er kommet hjem fra deres første landsholdstur med U20. Turen for “Dani” betød et gensyn med hans tidligere holdkammerat Maurits Kjærgaard, som han spillede sammen med på vores U17-hold.

Som de fleste nok ved, så blev Kjærgaard solgt til Red Bull Salzburg, men både mod Sverige og Ungarn startede “Dani” side om side med sin gamle holdkammerat på midtbanen.

– Det var rigtig sjovt at spille med Maurits igen. Han er en fantastisk spiller, som spiller på et højt, internationelt niveau. Vi spillede sammen på U17, så var har nogle spillemæssige relationer fra dengang, så det var fedt at være på hold med ham igen.

I opgøret mod Sverige formåede “Dani” at komme på tavlen, da han udlignede til 1-1 på et forsøg fra distancen og overordnet set, er han tilfreds med sine præstationer i landsholdstrøjen.

– Det er ikke ofte, jeg får scoret, så det var selvfølgelig super fedt at komme på tavlen i sin debut. Holdet er fyldt med rigtig mange gode navne og det er en fornøjelse at være med.

– Jeg er overordnet set tilfreds med min indsats i de to kampe. Min rolle var meget som i Lyngby, og jeg føler, at jeg fik sat mine holdkammerater godt op. Selvom det kun var træningskampe, så tager man god erfaring med fra sådan en tur, slutter midtbanespilleren.

I alt står “Dani” noteret for 12 kampe på diverse U-landshold. Målet mod Sverige var hans første i landsholdsregi.

 

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products