Akademiet leverer mange landsholdsspillere: Et kæmpe pejlemærke

Fodboldchef Nicas Kjeldsen er stolt af de mange landsholdudtagelser, hvilket har kulmineret i den senest måned, hvor vi har haft otte Lyngby-spillere med på diverse ungdomslandshold.

– Landsholdsudtagelserne er et pejlemærke for, at vi gør noget af det rigtige og er på rette vej. At vi har otte spillere med denne gang, er selvfølgelig helt vildt fedt, og så har vi endda nogle, som jeg ved, er skuffede over ikke at være med, siger Kjeldsen.

En af Lyngbys målsætninger for 2022 var at have syv ungdomslandsholdsspillere, og selvom landsholdstrupper er et øjebliksbillede, så kan vi godt tillade os at være stolte, siger fodboldchefen.

– Vi er et rigtig godt sted, og jeg er mega stolt af, at vi har så mange med. Det er en del af målsætningen i Lyngby at få flere med på landsholdene, og det her er en kæmpe indikator for, at vi er på rette kurs med akademiet.

Imponerende – også i en historisk kontekst

Rent historisk har Lyngby haft mange landsholdsspillere. Men tidligere var konkurrencen på talentudviklingssiden langt mindre end i dag, hvilket gør tallene endnu mere imponerende.

– Før i tiden havde vi også mange spillere på landsholdene. Men konkurrencen var anderledes, fordi der var så få, som Lyngby, der lavede talentudvikling på her niveau.

– Nu er konkurrencen væsentligt større og økonomien langt større andre steder, hvilket gør det endnu mere imponerende, at vi kan levere spillere til landsholdene. Nogle af de årgange, som vi har på vej nu, har et rigtig højt niveau, det kan man også se på vores A-hold nu, og det fortsætter de næste år, slutter en glad fodboldchef.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products