Nederlag til FCK i Parken

Sted: Parken, 26.043 tilskuere

FCK – Lyngby Boldklub
23′ Roony Bardghji, 1-0
72′ Håkon Haraldsson, 2-0
78′ Viktor Claesson, 3-0

Startopstilling: Mads Kikkenborg – Kasper Jørgensen, Pascal Gregor, Timo Leschert, Adam Sørensen – Marcel Rømer, Casper “Dani” Winther, Magnus Westergaard – Sævar Magnùsson, Frederik Gytkjær, Rezan Corlu

Indskiftet: Magnus Kaastrup ind for Casper Winther (70), Brian Hamalainen, Tochi Chukwuani og Mathias Kristensen ind for Adam Sørensen, Rezan Corlu og Marcel Rømer (78), Rasmus Thellufsen ind for Frederik Gytkjær (85).

Hundredvis af Lyngby-fans

Vi lagde fint fra land i den imponererende kulisse, som Lyngby-fans i høj grad bidrog til på et næsten fyldt udebaneafsnit. De Kongeblå-flag var mange og hejst høj mod den kolde november-himmel.

Fem fine Lyngby-minutter blev afløst af et lynhurtig FCK-omstilling. Via en afretning landede bolden ved bagerste stolpe til en fri Elias Jelert, der sparkede på stangen.

Vi spillede friskt med, og derfor var vi også sårbare for at blive straffet på omstillinger. Igen et eksempel på, at trænerteamet ikke går med kompromis med spillestilen – uagtet modstanden.

Efter 12 minutter tog Magnus Westergaard et af sine lange løb og lagde bolden ind mod Sævar Magnùsson, som kom glidende en anelse for sent. Igen rigtig positive takter – som igen blev afløst af en FCK-omstilling.

Et boldtab på midten sendte Mohamed Daramy helt fri, men heldigvis læste Timo Letschert situationen godt og reddede bolden på stregen.

Der skulle ikke meget til for, at hjemmeholdet blev farlige. Kort efter kom Mohamed Daramy afsted og lagde bolden skråt tilbage til Roony Bardghji, der lagde bolden ind i det lange hjørne med en bred inderside til 1-0.

Da FCK vandt bolden i opspillet til målet, blev der begået et stort frispark på Magnus Westergaard, men VAR-vognen kom os ikke til undsætning.

En helt lige kamp

Føringen tog ikke modet fra os. En stor fejl i FCK-forsvaret sendte Rezan i en god position. Han chippede bolden i dybden til Sævar Magnùsson, som fra en spids position lagde bolden over Kamel Grabara, men også lige forbi stolpen – en kæmpe chance!

Kampbilledet var meget lige, og hjemmeholdet havde slet ikke sat sig på kampen, som man måske havde forventet, hvilket vi havde stor fortjeneste af.

FCK blev kun farlige, når de kom fra Mohamed Daramy i venstresiden. Kasper Jørgensen havde godt styr på ham, men når han havde var fremme offensivt, så blev i sårbare.

VAR afværgede FCK-straffe

Før pausen drejede Rezan Corlu rundt om sig selv og tre modstandere, inden han spillede Adam Sørensen fri. Vores back forsøgte indlægget i stedet for skuddet og blev blokeret.

Symtomatisk fik FCK en omstilling, Andreas Cornelius blev tacklet af Adam Sørensen i feltet og dommeren pegede på pletten.

Denne gang havde vi dog VAR på vores side, og efter et kig på skærmen vinkede dommeren afværgende, for Sørensen var først på bolden.

Kort efter fløjtede dommeren til pausen efter en fin Lyngby-halvleg trods en snæver føring til hjemmeholdet.

Tro på tingene i starten af anden halvleg

Drengene rystede heller ikke bukserne efter pausen. Opgøret bølgede frem og tilbage – forskellen var dog – at FCK havde svært ved at blive farlige. Blandt andet sad Kasper Jørgensen meget tættere på Mohamed Daramy.

Dert var også Sævar Magnùsson kom til halvlegens hidtil bedste chance efter en time.

Kasper Jørgensen lagde bolden til bagerste stang, hvor islændingen afsluttede første gang mod det lange hjørne. Der manglede dog en meters penge for, at den for alvor skabte problemer for Kamil Grabara.

To scoringer lukkede kampen 

Med godt 20 minutter igen fik FCK lukket opgøret. Der lå lidt i luften efter nogle minutter, hvor de havde sat sig mere på spillet. Uheldigvis sendte en tackling i feltet den indskiftede Håkan Haraldsson helt fri foran kassen, og han kunne ikke undgå at score til 2-0.

Nu brændte det desværre på. Kort efter var det Viktor Claesson, som var hurtig over en ripost og satte endnu en nem fod på tæt under mål til 3-0.

De to hurtige scoringer satte sig i Lyngby-holdet, og selvom Magnus Kaastrup kom ind med masser af energi og flotte driblinger, som blev vi ikke farlige.

Derfor tabte vi i Parken, hvor vi dog havde stor ære af opgøret, indtil de to scoringer med 20 minutter igen. En særlig tak til alle de fremmødte fans – sikke en opbakning i leverede!

 

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products