Freyr før FCK i Parken: Kræver en toppræstation

Freyr og Lyngby-holdet skal lave en toppræstation i Parken søndag, hvis vi skal have point med derfra, forklarer islændingen, som håber på, at så stor en kulisse netop kan frembringe en kæmpe præstation.

– Vi har som altid trænet godt i løbet af ugen, men selvfølgelig var de første dage efter nederlag mod AGF tunge –  det siger sig selv, når man taber så sent. Men vi er rigtig gode til at beskytte vores træningsmiljø i hverdagen – uagtet resultaterne.

– I en kamp som i morgen er der helt naturligt et langt større på pres på FCK. De har et hold, som på alle måder bruger langt flere penge og ressourcer end os i Lyngby. Jacob Neestrup sagde det selv efter Dortmund-kampen – FCK skal slå Lyngby ti ud af ti gange. Men vi må se, hvad der sker.

– Vi kan være helt sikre på, at vi skal lave en toppræstation i Parken, hvis vi skal have noget med hjem – ingen tvivl om det. Men netop et sted som Parken, med de omgivelser, kan godt bidrage til, at vi kan lave en toppræstation, afslutter Freyr.

Du kan sikre din billet til vores udebaneafsnit her

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products