Månedens talent på akademiet: Valdemar Lykke Lützhøft

Som noget nyt vil vi fremover kåre “Månedens talent” fra vores akademi i samarbejde med Ofir.dk. Hver måned nominerer vores dygtige akademitrænere en spiller fra deres hold, inden en intern komité vælger en vinder.

For september måned er valget faldet på U17-spilleren Valdemar Lykke Lützhøft efter nogle fantastiske præstationer samt debut for U16-landsholdet.

– Valdemar er en stor profil på vores U17-hold, hvor han både kan dække venstre- og højrebacken, starter hans træner Azad Corlu.

– I september har Valdemar haft nogle fantastiske præstationer. Både til træning og i kampene. Han er især rigtig god mand mod mand, hvilket gælder offensivt og defensivt, og han gør altid livet svært for vores modstandere.

– Valdemar prøver også kræfter med en højere hylde nu. Vi udfordrer ham, hvilket betyder, at han deltager i træninger med U19, som han fik uofficiel debut for i en træningskamp mod FCK i september.

– Valdemar toppede september af med at få officiel debut for U16-landsholdet, hvor han nu er noteret for fire kampe. Derfor synes jeg, at det er helt fortjent, at han vinder “Månedens talent”, siger en tilfreds Azad Corlu.

Stort tillykke til Valdemar med prisen!

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products