Freyr før OB: Kan tage meget med fra AaB-kampen

Freyr Alexandersson og truppen har haft en god uge på træningsbanen inden opgøret mod OB, og cheftræneren håber på, at vi tager den gode indstilling fra sidste fredag mod AaB. Skarpheden i felterne skal dog være markant bedre.

– Vi tror alle på, at vi kan komme ud af den her stime sammen. Vores sammenhold i truppen er ud over det sædvanlige, hvilket vi beviser til hver eneste træning – uge efter uge.

– Det eneste quick fix til at få selvtillid er en sejr. Sådan er det jo. Men hver eneste dag arbejder vi konstruktivt med det, og jeg synes, spillerne gør det godt, og de tager ansvar for deres udvikling i alle facetter af spillet.

– Mod OB forventer jeg, at vi starter kampen med samme gode indstilling som mod AaB, at vi spiller med kvalitet, med glæde og viljen til at løbe den ekstra meter for hinanden, men vi skal virkelig sørge for at have den fornødne kvalitet i felterne. Det bliver helt afgørende.

– Der er stadig 20 kampe tilbage og 60 point at spille om. Vi ved, at vi skal toppræstere så ofte så muligt, og vi ved godt at det bliver svært. Men det bliver fandeme sjovt, hvis det lykkes.

Kampen starter i aften kl. 19 i Odense.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products