Hey fik første Superliga-start: “Jeg troede, den var inde”

Lucas Hey fik søndag sin første start i 3F Superligaen, da han tog plads i midterforsvaret på Brøndby Stadion. Forsvarsspilleren leverede med bravour og var endda tæt på en scoring.

Denne sommer blev 19-årige Lucas Hey rykket op fra U19-holdet til førsteholdstruppen, og i går eftermiddags var der startdebut til vores talentfulde forsvarsspiller.

“Siden jeg fandt ud af det, har jeg har glædet mig helt vildt. Det var en helt vanvittig kulisse at spille i, og når vi endda fik et godkendt resultat med i 3-3, så blev oplevelsen bare endnu federe,” siger en storsmilende Hey, som troede han havde udlignet mod slutningen af kampen.

“Jeg må sige, at jeg troede den var inde. Jeg var næsten på vej ud og juble, men så fik han lige det sidste af foden på. Den havde jeg gerne set gå ind. Men hold op, hvor var jeg færdig til sidst. Jeg gav det hele ude på banen.”

“Den her kamp siger meget om os som hold. Vi kommer tilbage efter at være nede to gange på en svær udebane, og det skal vi tage med os videre,” slutter Hey.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products