Tre Lyngby-talenter skal spille EM-kval: “En kæmpe oplevelse”

Der venter nogle fede kampe for Sanders Ngabo, Tobias Storm og Gustav Mortensen, som skal med U19-landsholdet ud og spille tre kvalifikationskampe til EM, og Mortensen skjuler ikke, at det er lidt federe, når man er tre Lyngby-drenge sammen afsted.

Tre EM-kvalkampe står for døren, og her kan Gustav Mortensen få sin fjerde, femte og sjette kamp for U19, som han prøvede kræfter med for første gang sidste år.

“Jeg har allerede en del kampe fra U-landsholdende under bæltet. Sidste år blev jeg så rykket en årgang op for at prøve mig af på U19-landsholdet, hvilket gør, at jeg står godt klædt på nu – for det er nu, det gælder.”

“Det hele bliver jo lidt federe, når vi er tre Lyngby-drenge, som skal afsted sammen. Jeg kommer godt ud af det med hele landsholdet, men det er selvfølgelig specielt have drenge med fra kælderen,” smiler Mortensen.

Spillede mod Gavi 

De tre Lyngby-drenge og U19-landsholdet skal op imod Georgien i dag onsdag, Montenegro og England, og Mortensen har tidligere stået overfor en ung herre, som nu er en profil i Barcelona.

“Det er fantastisk at spille mod de bedste fra sin årgang fra hele Europa. For et par år siden spillede jeg eksempelvis mod Gavi, da vi mødte Spanien, og det er jo stort at få lov at måle sig med dem. Han var selvfølgelig dygtig, men jeg lagde egentlig ikke så meget mærke til ham,” griner Mortensen og fortsætter:

“Hele holdet mindede om hinanden. Små, hurtige og rigtig gode på bolden, men når man ser tilbage på det nu, så er det selvfølgelig sjovt at tænke på.”

Hvis U19-landsholdet skulle kvalificere sig til EM i løbet af deres seks kampe i gruppen, så vil det være ganske historisk.

“Der er jo ikke tidligere et U19-landshold, som har kvalificeret sig til EM, så det vil da være rigtig stort, hvis vi kan gøre det. Det er jo halvdelen af gruppekampene, som bliver spillet i løbet af den næste uge, så der er vigtige point på spil,” slutter Mortensen.

Den første kvalkamp bliver spillet i dag onsdag kl. 14 og kan streames HER

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products